Gangsta45

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Locked
---

Gangsta45

Post by --- »

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Šodien iegāju serverī un redzēju šo Gangsta45 lietojam [SS] (mūsu klana) klan tagu. Klanā lūgts viņš nebija, ne vispār pazīstams - vinš bez atļaujas, bez nekādiem jautājumiem uzlika klan tagu un spēlēja. Sazinoties ar adminu noskaidroju to, ka viņu var tikai kick, ja tiks pamanīts vēlreiz to darot, bet ieejot pēc aptuveni 10 stundām forumā redzēju ka viņš klan tagu vēl nav noņēmis (ko viņam vajadzētu noņemt pēc iziešanas no spēles).

To redzēja [SS]Dynamic, bet to ka forumā vēljoprojām izmanto niku pamanija [SS]dArkness_, un iespējams kāds kurš serverī nebija afk.

Ne esmu viņu redzējis, ne arī pazīstu viņu, tapēc nezinu vai viņš ir tā jau iepriekš darijis.

Piezīme : Es atvainojos par skrīnā redzamiem lamuvārdiem, es vienkārši uz to brīdi biju ļoti agresīvs, un ļoti šokēts..
Papildus piezīme : Pieņemu to ka Dynamic neņēma viņu klanā (šajā gadijumā "dinamic"), jo citādāk viņš neprasītu "tev vajag clana member", un pietam dynamic ir tikai members un apzinās ko var darīt (nesako to tikai tapēc ka uzticos viņam)..
edzijss
Jauniņais
Jauniņais

Re: Gangsta45

Post by edzijss »

Viņš jau uzrakstīja pieteikumu [XTC] klanam. xD
Locked