Met lauk? nos sp?les
Moderator: Moderatori
Met lauk? nos sp?les
Kad iebraucu gar??? lai me?in?tu t?n?t ma??nu, tad izmet no sp?les, kas par vainu?
Re: Met lauk? nos sp?les
Pam??ini 2. Risin?jumu @ SPIED ?EIT
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Man tas pats ira tikai man jau nogluchi kad atveras tunetavu varti 

Izdari, ko teicu.
Vo vo, man ari tad kad veras v?rti, labi pame?in??u.jogurts wrote:Man tas pats ira tikai man jau nogluchi kad atveras tunetavu varti
K?ds tur sakars ar me?anu no sp?les? Tur ir par ska?as zu?anu.nismo wrote:Pam??ini 2. Risin?jumu @ SPIED ?EIT
Tas pal?dz pret daudziem crashiem saist?b? ar samp, cik pamekl?ju, tad tas ir ar? piemin?ts k? atrisin?jums mod garage crasham.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Nismo Thats Not Helpin 

Man ar not helpinjogurts wrote:Nismo Thats Not Helpin
T? k? samp forums ir pazudis, man n?kas iztikt ar ierobe?otiem resursiem. V?l varu ieteikt, pam??in?t Display Options Advanced text?ras uzlikt uz high. Citu neko. 

Pirm? lieta:
Aiziet uz Control Panel, pa?emt ska?as opcijas, Pie Speaker Settings uzspied Adnanced, izv?lamies Quadrophonic.
Tas da?iem pal?dz uzreiz.Da??em ar 5.1 tumb?m ?is te saist?ms un nemetas crash.
Otr? lieta:
Aiziet uz Control Panel, pa?emt ska?as opcijas, Pie Speaker Settings uzspied Adnanced, pa?em Performance, hardware acceleretion uzgriez uz Basic,?is daudziem ar? pal?dz uzreiz.?is ne??uj sa?emt no SA-MP nepareizus Bass Bost sign?lus priek? tavas audio sit?mas.
by WG.
Aiziet uz Control Panel, pa?emt ska?as opcijas, Pie Speaker Settings uzspied Adnanced, izv?lamies Quadrophonic.
Tas da?iem pal?dz uzreiz.Da??em ar 5.1 tumb?m ?is te saist?ms un nemetas crash.
Otr? lieta:
Aiziet uz Control Panel, pa?emt ska?as opcijas, Pie Speaker Settings uzspied Adnanced, pa?em Performance, hardware acceleretion uzgriez uz Basic,?is daudziem ar? pal?dz uzreiz.?is ne??uj sa?emt no SA-MP nepareizus Bass Bost sign?lus priek? tavas audio sit?mas.
by WG.