Nē, es nenāku reklamēt savu serveri(ja kas man tas nav jau kādus 2 mēnešus) vai vēl kaut ko kas palīdzētu man.
Es nāku palīdzēt jums un ceru ka daudziem.
Nāku pareklamēt iespēju mācīties manas pamācības iesācējiem, kuras ar laiku arī būs vairāk. Pamācības gaitā tiek izskaidrotas funkcijas, callbacki un skriptu secība un indentitācija. Pašlaik ir uzrakstīta 1. daļa un tā ir par gamemoda pamata sākšanu. Es tērēju savu brīvo laiku, lai kādam palīdzētu. Lūdzu nesakiet, ka es nemāku izskaidrot vai ko tamlīdzīgu. Ja kaut ko nesaprotat varat man prasīt Skype un es jums izskaidrošu - informācija arī mājaslapā.
Pawno sadaļa ir manā mājaslapā - un tā ir parakstā(laikam kāds te reklamēja eris agrāk un tādēļ lapa ir cenzēta ar "asd") ... tad ejam Eris lapā un spiežam uz PAWNO uzraksta.
Ceru ka palīdzu daudziem...
Pawno pamācības
Moderator: Moderatori
Re: Pawno pamācības
Kā būtu, ja mēs tagad visi sāktu reklamēt savas mājaslapas? Spams paliek spams...
Es taču nereklamēju mājaslapu, bet gan iespēju mācīties PAWNO iesācējiem latviešu valodā un pamācības ar laiku būs vairāk. Man jau liekas, ka tu tikai piekasies, jo mani pazīsti - NE pozitīvā veidā.
P.S. - 2. Daļa būs par "random" krāsu uz spawna un parastu komandu izveide.
P.S. - 2. Daļa būs par "random" krāsu uz spawna un parastu komandu izveide.

-
- Nelabojams spameris
saskaņo visu bullshit ar gibox, sarunā cenu par reklāmas ievietošanu un viss būs čikiniekā