* Neliels apraksts kas notika kur un kā. Tātad,man šis Ronis likās aizdomīgs,jo viņš arī bija draudējis ar bugošanu pats redzēju.
Es runājos ar SparKy privāti speciāli satikāmies,un tas neko nezinot tikai strādājot pie viņa par šoferi.
RUnāju ar negers,stāstīja viņiem tur nekāda banda nav bet Ronis ļoti bugojot SS bāzē.Stāstīja stāstīja es pratināju kamēr atzinš arī par supermenu.
Ar supermenu man nebija saskaršanās nav skrīnu.
Bet es vēl ņemšu pierādījumus.šajos skrīnos es esmu bāzē tādēļ kad es uzkāpu uz moci kas bija ņemts no kautkādas atkal citas bāzes un viņš ar /gotopos mani tur ieveda un nu nācās skrīnot.
Viss notika tā,VIņš teica lai aizeju uz jumtu jo viņš jau ar helikopteru atlidoja uz jumtu un teica lai atņemu to.
tad viņš krītot ārā iekrita bāzē nezinu no kā(BUGGING) .
Lūdzu sevi šeit nevainot kad biju bāzē jo viņš mani tur ieveda neprasot,un es tikai skrīnus paņēmu. Tā ir kautkāda kontrobanda Buggeri es vļ to supermeni ķeršu rokā.Tā varot iebugot tikai SS bāzē laikam tā teica negers.
Viņi to jau bija pārbaudijuši negers neko nebugoja stāvēja klāt,un man atzinās par to.
* Vai vēl kāds to redzēja? Nē,tajā laikā Anger bija bāzē tikai bija AFK ceru visu laiku tinot viņš redzēs kad nomidžinās Roni šaujot viņam.
* Vai agrāk biji manījis šim spēlētājam/adminam kaut ko līdzīgu. Jā viņš draudēja 1 cilvēkam iebugot, un visu bāzi izārdīt.
Es apsolu šo lietu nokārtot līdz galam
Ronis beigās lūdzās lai šo ten nerakstu!