Pirms slēdz ciet tēmu sagaidi atbildi.
Tavai zināšanai man ir Open Lmt internets bezvadu Neviss kabelis, kam ip ir mūžīgi pastāvīgais, IP man mainām katras piecas minūtes, tādējādi tas nenozīmē kad kautkāds jocker esmu es, man ir vairāk kā 200 Ip adrešu,tieši tāpat kā visiem bezvadu internetiem! Triatel,Bite,tele2,lmt utt
Pirms slēdz ciet vajag paklausīties kas un kā..
Man tagad jautājums rodas šāds,ko jūs taisāties darīt tālāk?
Es ko vainīgs tagad esmu?
Es saprotu ka te dažiem labiem viss pohuj, ban uz čau,bet tā tās lietas neiet cauri.
Uazboy
Moderator: Moderatori
- Uazboy(lv)
- Jauniņais
Uazboy
- Какую машину ты себе покупаешь?
- Беру УАЗ.
- ?Патриот??
- Да нет, просто денег на нормальный джип нет.
- Беру УАЗ.
- ?Патриот??
- Да нет, просто денег на нормальный джип нет.
- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
Re: Uazboy
Neliekat vārnu
Ja jau tev ip mainās katru 5 minūti kāpēc tad tev ir ban? ar citu ip tu varētu ieiet serverī..
Ja jau tev ip mainās katru 5 minūti kāpēc tad tev ir ban? ar citu ip tu varētu ieiet serverī..
Nu sāksim ar to ka es aizvēru topiku, jo neatbilda pēc noteikumiem.
Nu ja tev tik bieži mainas ip, tad kapēc neuztaisi tēju, sviestmaizes un nepagaidi kamēr ip nomainas? Ja šis nepalīdz izdari kko jēdzīgu, aizej palīdzi cilvēkiem Kolkā.
Nu ja tev tik bieži mainas ip, tad kapēc neuztaisi tēju, sviestmaizes un nepagaidi kamēr ip nomainas? Ja šis nepalīdz izdari kko jēdzīgu, aizej palīdzi cilvēkiem Kolkā.
Gribu pieminēt tikai to ka arī mani tu izbanoji reizē ar viņu, jo mēs lietojam LMT ibirojs internetu, un tas nozīmē ka tu izbanoji uzreiz visus spēlētājus ar šādu interneta pieslēgumu. Ip tik tiešām mainās, bet vairāk par piecām dažādām IP nēesu redzējis, lielākoties visas jau ir banotas.
Sanāk ka tu gribēji nobanot Jocker, bet nobanoji vēl nezināmu skaitu spēlētāju.

Sanāk ka tu gribēji nobanot Jocker, bet nobanoji vēl nezināmu skaitu spēlētāju.

Nobanoju Jocker, nepārāk interesē jūsu provaideru problēmas.
Un esmu vairāk kā drošs , ka Uazboy(lv) un Jocker ir viena un tā pati persona.
Un esmu vairāk kā drošs , ka Uazboy(lv) un Jocker ir viena un tā pati persona.