parody of supermen
Moderator: Moderatori
-
- Jauniņais
-
- Censoņa
Re: parody of supermen
Bullshits RIKTĪGS
-
- Jauniņais
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Jajau zini, tad kādēļ taisi?
Edit: Un jā, bezjēdzīga filma.
Edit2: Kur tur vispār bija supermens?
Edit: Un jā, bezjēdzīga filma.
Edit2: Kur tur vispār bija supermens?
Last edited by SPOZHAIS!!![1337] on 04 Jan 2010, 16:32, edited 2 times in total.
Tu tagad smejies par mums? Iespamo trīs sūdus dienā. Nav tas movie - nav plota, humors ir nehumāniski slikts (vnk kritisks), viss video ir viens nekvalitatīvs mēsls! Atkal WMM edits, dranķīga mūzika, totāla nesakarība un neprāts. Tas ne tuvu neatbilst supermena plotam (kuru es diemžēl zinu, bet pieņemu, ka neesmu vienīgais). Manuprāt nav vērts izteikt konstruktīvu kritiku šādam mēslam, ja nejēdz uzlabot nākamos darbus, 0/666.
-
- Jauniņais
- bobiksv6k[1337]
- euro
Tu vispār to noskaties pirms liec iekšā? Pašā sākumā tev jau bija kļūda.
Ja montē, tad izmanto kādu citu programmu, nevis to Windows movei maker.
Tāds režīms varētu būt jebkādam cilvēkam, bet nejau supermenam. Kur tu esi redzējis vai dzirdējis, ka supermens repo?
Noskaties pirms liec.
Ja montē, tad izmanto kādu citu programmu, nevis to Windows movei maker.
Tāds režīms varētu būt jebkādam cilvēkam, bet nejau supermenam. Kur tu esi redzējis vai dzirdējis, ka supermens repo?
Noskaties pirms liec.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris
Cik sapratu montēt? Sony vegas, pilnīgi pietiek tev, varbūt ja izdomāsi pacelties lielākā līmenī, tad jau meklē citu.ar ko tad man to video rediget
Edit: Domā vairāk, un tavs humors ir 2.klasnieku līmenī, savādāk pat ar sony vegas mēs kritizēsim.
Edit2: Novelc sa cam hack.
Omg! Labāk vispār netaisi nevienu video.
Tev vispār tajā galvā kaut kas ir?
-1337/10
Tev vispār tajā galvā kaut kas ir?
-1337/10
Me Gusta.
- Salmins[Vendetta]
- Servera admins
Vai bija maz jēga kaut ko tādu taisīt? Ieteiktu kaut vai elementāri izstudēt to pašu Sony Vegas. No vērtēšanas atturēšos, jo tur pat nav ko vērtēt.
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris
LAME!!!!!1111oneoneone
- Forgottenz[A]
- Rakstnieks
0,001 / 100000, Totāls sūds, tur nekas no tēmas nav.
Tu vispār zini kā izskatās supermens? Tā 
Tu vispār zini ko dara supermens? Glābj cilvēkus nevis repo skeitparkā par to ka sievietes ir stulbas. Varēji vismaz pacensties uzrakstīt pareizi kautko, un izmantot garumzīmes, jo es piemēram nesapratu kas pie 3. punkta rakstīts.
Supermens nebraukā ar mašīnām, viņš lido. Un likt smaidiņus kā XD u.c. ir vienkārši nožēlojami. Kļūdas bija ļoti, ļoti daudz. Nav man ko tur vērtēt vienkārši nožēlojami.

Tu vispār zini ko dara supermens? Glābj cilvēkus nevis repo skeitparkā par to ka sievietes ir stulbas. Varēji vismaz pacensties uzrakstīt pareizi kautko, un izmantot garumzīmes, jo es piemēram nesapratu kas pie 3. punkta rakstīts.
Supermens nebraukā ar mašīnām, viņš lido. Un likt smaidiņus kā XD u.c. ir vienkārši nožēlojami. Kļūdas bija ļoti, ļoti daudz. Nav man ko tur vērtēt vienkārši nožēlojami.