tātad es taisu savu CS 1.6 Serveri.
visu esmu uztaisījis.. bet servera palaišanai ir j āuztaisa vēlviens hlds fails un tam jāspiež Properties un rindā ''Target'' jāieraksta šādi servera mapes locate vieta un tāds teks ko nokopēju no pamācības kopā ierakstiju šādi > ''C:\Serveris\hlds.exe'' -game cstrike -console -insecure -nomaster +maxplayers 10 +sv_lan 1 +map de_aztec < .. viss no tā ir pareizs ,pārliecinājos.
bet kad spiežu ok izmet ''The name '''C:\Serveris\hlds.exe''' specified in the Target box is not valid.Make sure the path and file name are correct.'' itkā saprotu kas tur ir bet viss man ir pareizi.
Un ja palaižu serveri bez tā ieraksta tur man lādējās bet beigās error izmet kur vienkārši pasaka ''Atvainojamies ,bet mums nākās hlds failu aizvērt.'' kautkāds sviests.
palīdzēsiet?
EDIT: es taisu topicu šeit ,jo CS BoxG rādās kad kāds ar manu IP jau piereģistrējies ,bet es tas nēsmu točna.
CS 1.6 serveris........
Moderator: Moderatori
Re: CS 1.6 serveris........
tev jau shortcut jāuztaisa nevis hlds fails.
vispaŗ kas tā par pamācību ?
vispaŗ kas tā par pamācību ?
shortcut jau arī uztaisiju.
taisīju pēc pamācības http://deathtm.informe.com/ka-uztaisit- ... i-dt7.html .
taisīju pēc pamācības http://deathtm.informe.com/ka-uztaisit- ... i-dt7.html .

šāda bija arī gignā. rezultāts tas pats kas tev. nekas negāja.
tad nu es saņēmos un sāku mācīties pats. paņēmu no nulles uzbliezu serveri par pamatu ņemot vosa serveri. atļausos pateikt ka es viņiem nozagu
varu kaut kur nohostēt CSDM serveri kuram pievienojot vien usemikolu tas pārtop par PUB.
serveri ir: antičīts hlguard, country kicker ka tikai latvieši var spēlēt (bet tā figņa jāpārbauda), custom made sounds by me, un vēl pāris vajadzīgākie skripti.
tad nu es saņēmos un sāku mācīties pats. paņēmu no nulles uzbliezu serveri par pamatu ņemot vosa serveri. atļausos pateikt ka es viņiem nozagu

varu kaut kur nohostēt CSDM serveri kuram pievienojot vien usemikolu tas pārtop par PUB.
serveri ir: antičīts hlguard, country kicker ka tikai latvieši var spēlēt (bet tā figņa jāpārbauda), custom made sounds by me, un vēl pāris vajadzīgākie skripti.
Nu tad lūdzu iedod kādu vietu kur ir uztaisīts skaidri ,kā uztaisīt serveri ,nevis te iet beztēmā.

hxxp://yy.lv/download.php?f=97627
šite ir teksta fails pēc kura daudzi ir uztaisījuši serverus
šite ir teksta fails pēc kura daudzi ir uztaisījuši serverus