1.Tavs īstais vārds.Matīss 2.Tavs pašreizējais vecums.15.gadi 3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)Esmu bijis admins šeit uz vecā GM, un citos nenozīmīgos serveros. 4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. (Šitie ir vecie, kad vel nebiju kārtīgi nobriedis prātā, tagad izmantoju /report, p.s pašam kauns par šīm sūdzībām) viewtopic.php?t=3380 viewtopic.php?t=3006 viewtopic.php?t=632 viewtopic.php?t=974 viewtopic.php?t=3563 5.Kāds mums būs labums no tevis?Centīšos palīdzēt kā vien varu, uzmanīšu, lai neviens nepārkāpj likumus utt. 6.Cik bieži spēlē SA-MP.Atkarība no pinga, dienā apmēram 1-3h. 7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.Kā tautā saka: Gadu ar kapeikām. 8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.Tikai zocs. 9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).Mācos Vaboles vidusskolā, eju 9.klasē, atzīšos esmu bijis liels pikačū, bet esmu jau pieaudzis (prātā, +/-). Kad pings ir normāls uzspēlēju sa:mp. Ļoti patīk spēlēt futbolu un skatīties hokeju. Dzīvoju Līksnā. Ja vajag vēl kādu informāciju prasat. Laikam nebija vērts rakstīt, bet ja noraidīts būs, tad es zināšu, ka nav lemts man.
Rec, jo serverī esi samērā bieiži redzams, reportus gan īpaši neatceros no tevis, bet arī neesmu redzējis nepieciešamību tevi sodīt. Pieteikumam arī nav ne vainas.