Triple

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Locked
Triple2
Censoņa
Censoņa

Triple

Post by Triple2 »

1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; Triple
2. Tava IP adrese (ja nezini, izmanto šo: http://whatismyip.com); 87.110.133.110
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; o4d[ADT]
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. Bugging
+Kko rakstu: http://img682.imageshack.us/img682/1852/samp050ho.png
Angers bugoja. Bilde jus nevarat redzēt vārdu, jo es biju dzēsis arā textu velāk meiģīnāju Undo, bet nepietika reizes (headbang) Var pieradit: Woody

Sākumā es ar woody vnk kko tur braukājamies pa airportu, vins jautā vai negrib bugot un tā tamlīdzīgi neko vēlak mēs abi gājām bugot.
Sākumā es redzēju, ka Raiviz bāzē bija ataisīti vārti, tad woody tur diršās ejam iekšā un tā, 1) Ko viņš teica: Dvai, ejam ieksa un pa vidu /taichi kko tamlīdzīgu- neko nemīzu mucā un iegāju. Tad vēlāk woody saka kautko, ka krc ejam lielākās un labākās bāzes bugot. Viņš pieminēja [SS]. Nemīzu mucā un aizgāju sākumā es viņu visulaiku čakarēju, ka ja viņš mani izmetis no heļa tad viņš būs bāze. Tad vel mēs saderējām. Un viņš to izdarīja viņš bija bāzē. Runājot vel pa Raiviza bāzi šeit redzams, ka viņš saka: ''Dvai kurš tālāk un ātrāk'' Nemīzu mucā. http://img694.imageshack.us/img694/8765/samp052n.png

Atpakaļ pie [SS] Šeit ir redzams, ka es viņu čakarēju: http://img196.imageshack.us/img196/1760/samp056c.png

Vēlāk izrādās, ka woody laikam nodeva, ka viņš sadarbojas ar adminiem.
Woody vel jailā lika liftus.

Strīds ir par to: Kāpēc man ir ban? Nevar labāk jailā ielikt?
Angers mani jau ielika jailā 10000sec protams vēlāk atnāk drosmīgais o4d un izbano.

Woody ari ir jabano

Tā ir SS klan bāze nevis manējā. /Raiviz/
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Triple

Post by V[Vendetta] »

Pirmajā skrīnā, tur nav kur bugot, ja nemaldos, tad tur bija problēma ar vārtiem.
Tad tālāk, jūs ar heli, gan tu, gad woody bugojāt ss bāzē, par to tikāt izmesti un cietumā ielikti ar 10000 sec, tad tu sāki bugot ārā no cietuma ar liftu, tā kā iepreikš teicu, ja bugosiet vēl, tad būs bans, tāpēc arī tevi izbanoju. Nevaino woody ar liftu, jo viņam ir tikai 11 lvl, kurā nav pieejams lifts. Rīt angers ieliks video, kurā redzams būs kā tu bugo ss bāzē un ārā no cietuma.
Image
Woody[DC]
Jauniņais
Jauniņais

Post by Woody[DC] »

Triple..Ko tu melo.Tu man piedāvāji bagot.Mēs tad ākstijāmies, laij admini pa nakti sēž.Un tad tu teici pa PM, ejam uzbagot SS bāzē.Es piekritu un aizgāju pastīties.Un tad tu teici iekāp heli un mani izmeti, es iekritu iekšā SS bāzē un atri teleportējos uz grove.Tad es tev tā pat un anger parādijās.
Image
---

Post by --- »

Kā jau o4d teica, ielikšu video.

btw, es aizsargāju Stailera bāzi kad viņš bija off/afk (jau pirmīt dzinu prom iebraucējus).
EDIT: Ja ir problēmas saskatīt nikus, tad spiediet video un izvēlaties 720p kvalitāti.
Triple2
Censoņa
Censoņa

Post by Triple2 »

Woody'am ari bans? Juu tu ieliki tur kur es bugoju un neliki tur kur woodys.
Es zinu ka woody sadarbojas ar angeru vai certain.

1) Woody man teica lai es uzbuveju liftu jailaa

Post by --- »

Īsti nesapratu ko tu domā, bet woodys nevarēja buggot, jo
o4d[ADT] wrote:Nevaino woody ar liftu, jo viņam ir tikai 11 lvl, kurā nav pieejams lifts..
Iespējams tu domā to vienu, kurš lika liftu no ārpuses, un var pateikt kurš ir licis liftu (neredzēju, ka woody būtu licis vienu no tiem).
Btw, nesaprotu, ko tu sūdzies par woody savā bana apelācijā, ja ir skrīni - tad tik liec, bet ja negrasies apstrīdēt savu vainu banā, tad manuprāt nav jēgas šai apelācijai.
Btw,
Triple wrote: Es zinu ka woody sadarbojas ar angeru vai certain.
Pieņemsim, ka tā arī ir (jo ar mani viņš noteikti nesadarbojas), un ko tu mēģini panākt ar šo? Vai tavuprāt sadarbošanās/palīdzēšana adminiem ir sodāma lieta? Saprotu, ka tev likās, ka viņš ir vienīgais spēlētājs, kurš bija acu liecinieks tavai darbībai, bet tā kā tu jau agrāk buggoji vienā bāzē un tiki pieķerts (iespējams varu atrast video, kur tu to dari), un tāpēc arī tiki vērots, nerunājot par tiem garajiem tekstiem, kuri izskatijās aptuveni šādi (arī saskrīnoti) "Oj, davai buggosim 2:00", un "p/m davai, buggosim nakti, kad nebus neviena admina on".
Triple2
Censoņa
Censoņa

Post by Triple2 »

[SS] Bāze var iebugot bez lifta.
Reku pats woody atzistās, ka sākumā es viņu. Un jailā es neliku liftu.
Negribēju viņu nodot, bet tas bija Robiic viņš vel paņēma mašīnu lock un piegāja pie jaila uzmeta /getcar un mes tur iesprūduši kko meiģinam izdarīt, atnāk o4d un bans. Nevar labāk jailā ielikt 20k? Es ar woody bugojām tikai [SS] Bāzē.
Dēļ woody man ir bans tāpēc meiģinu viņu apsūdzēt

http://img196.imageshack.us/img196/1760/samp056c.png

P.s visu tur var saprast
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by V[Vendetta] »

Tu laikam nesaproti. Tu bugoji ss bāzē, par to arī kick un jail. Tad centies bugot ārā no cietuma, ko tad vēl gribi? Vēl sodu pēc tam, lai gan tas jau ir sods? woody saņēma sodu, cietumā. bet tev ar šo sodu nepietika. Tāpēc arī bans.
Image
Roll
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Roll »

Es nesaprotu 'Bugoja ārā no cietuma' Tā oat uz 3 sec viņš tiek ārā un pēc tam atkal atpakaļ. Tā skaitas bugošana ? tāpat vīņš atsēdēs savu laiku.
wut
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by wut »

Buggošana jau tā skaitās un video viss ir acim redzams. :/
Image
Triple2
Censoņa
Censoņa

Post by Triple2 »