Andriits
Moderator: Moderatori
Andriits
Mani kapitali šaudija es aizgaju afk tipa taboju, iegaju uz dekstop izsledzu qtorrent ieej atpakal aptuveni pec 5min skatos WTF ban par health hack xD? afk tagad vinjiem ir health hack? Banotāja nickanme Raivis[1337] pieliksu atachment.
Buffer hare---> http://bildites.lv/images/x000zhge1bw1vrwqqg59.png
Buffer hare---> http://bildites.lv/images/x000zhge1bw1vrwqqg59.png
Re: Andriits
Attēlā redzamie divi spēlētāji abi reportoja tevi kā hp hack, es paspecoju tevi, tu brauci, viņi tev šāva sejā a tev nekas. Tad uzlika liftu un tu pēc laiciņa biji prom no lifta, tam blakus ar visu mašīnu.
Es saku es biju afk tu zinaji ja uzspiez esc kad brauc masina turpina braukt? ka es teicu es aizgaju izslegt qtorent un ka tu saki vinji mani sprudināja liftā ta tak ir bugosana, un es varu pierādīt kad ja kads brauc un tas kas ir uz jumta NEVAR NEKADIES iesaut un uzspridzinat masinu!Es neesu idiot es zinu visu par alttab atbanojat un uztaisisim eksperimentu tikai JUSUS INETERESES pēc, jo ja mašīna brauc pilnā ātrumā iesaut nevar, man sāka lagot es uz 5min nometu leja ienacu atpakal un šeku BAN da man vienalga bl...
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Nu par to braukšanu tālāk Raivis tiešām nezināja, taču tu nebiji uz jumta. Diemžēl, Raivim ir jāizslēdz san andreas, lai ieslēgtu fraps, tādēļ viņam filmiņas nāau. Bet ja tiešām tas tā bija, tad ļoti atvainojos.
Viens no ziņotājiem biju es, tu nebiji izgājis ,lai izslēgtu utorrentu sākuma biji uz skrēj ceļa,bet ātri vien jau biji malā.
Apmēram 20min pirms tevi bannoja es tev arī šāvu bet tu nemiri.
NOFAILOJI!
EDIT: Ja nu lietoji tad iegriezies te viewtopic.php?t=44

NOFAILOJI!
EDIT: Ja nu lietoji tad iegriezies te viewtopic.php?t=44

Atvaino bet,
Kā jau teicu man no qtorent lagoja. es ceru ka tu zini, ja lago tad biezi vien nevar sasaut?
Raivi es pienemu atvainošanos. :) bet apdomājat paši vai amni var unbanot :)
Atvainojiet
Tiešam atvainojiet par to ka nesataisiju ban apelāciju ka nākas, biju nedaudz pārsteigts kad pat neiedomājos kad jāizlasa kā noformēt apelaciju Sorry :) ja gribat varu uztaisit jaunu topiku bet, negribas piespamot ar topiciem jo jau 2 uztaisiju :0 sorry
Es domāju lai iet UNBANS,bet atceries>>Pirms ieiešanas spēlē izslēgt programmas, kas pazemina interneta resursus, piemēram p2p apmaiņas programmas.
(a) KICK.
(a) KICK.
Nu, tā kā viģeo nav n shit, ja jau tā bija torent figņas vaina, negribu gari rakstīt, es arī par unban.