Es tiku banota par iemeslu (h4x)... nezinu kāds bij iemesls lai mani banotu cik noprotu h4x nozīmēs hackošana ja? Nesaprotu kādā sakarā tiku banot ja nepatīk hakot un zini kad haki ir pireikš spēlētājiem kas nemāk spēlēt!
Viss notika tā es nošāvu Galvenais lidostā tad izlēcu ārā no SF airporta pa to rampu un tad gandrīz iekritu ūdeni aizbraucu prom... un kautkur pie SFPD dabuju banu par h4x!
Ja dabūšu unbanu parādīšu, kā es šito mazo prikol izdariju tur ir viena smuka maliņa aiz kuras var tā kā aizķerties un so fuckin' easy tur pārlēkt pāri!
Jā ja.. Mhm.. Redzēju savām acīm kad tu ar airbrake lidoji, un Raiviz arī redzēja to, kā tu pārlidoji pāri visiem @ CBC, tieši ar tādu pašu veidu kā video. Un tu maliņai tuvumā nebiji. Tākā, nevajadzēja hakot, ja patīk te spēlēt. Sazinies ar gibox par unban, ja vēlies noziedot serverim.
Aha, šas, pats biju liecinieks tam, kā tu cbc tā nedabiski pārleci pāri certaina mašīnai. Video arī redzams kā tu pārlec to stūri tad, kad esi jau kādu metru aiz "tās vietiņas". Traktoru Ciems. Sazinies ar Gibox par unban.