2.Tavs pašreizējais vecums. 13
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) SYNCH.LV , newšitlaw , un dažos savos forumos.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. Biežāk lietoju /report.
5.Kāds mums būs labums no tevis? Palīdzēšu uzturēt kārtībā serveri t.i skatīšos lai nehako , nelamājas un dara citas neatļautas lietas.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Spēlēju 2-3 stundas dienā , un biežāk spēlēju pa vakariem.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Īsti neatceros cik gadus tieši , bet atceros ka boxg.sytes.net
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Forgive
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Mani sauc Jānis . Esmu es 13 gadus vecs . Dzīvoju es Īrjiā ar saviem vecākiem , šeit arī mācos. Šeit es dzīvoju jau vairāk kā 3 mēnešus , un uz doto momentu man te patīk . Tagad mazliet par hobijiem . Patīk man nodarboties ar sportu , tā teikt "aktīvs" puika. Tiešāk , nodarbojos es ar Īru futbolu , futbolu , skriešanu un regbiju. Patīk pabraukāties ar RC Nitro Car . Patīk arī spēlēt dažādas spēles . Uz datora spēlēju GTA (samp un mta) un pa dažai reizei ieslēdzu CS . Bet lai spēlētu jaunākas spēles un nebaidītos ka uz mana vecā kompja lagos , nopirku x-kasti. X-kaste nav čipota /kodēta (saku ja kāds gribētu pa live uzraut ) . Nodarbojos es arī ar fotošopu . Panākumi nav nekādi lielie , bet kādu smuku sig priekš forumiem varu uzmeikot.

Tas laikam būtu viss ko vēlējos pastāstīt ppar sevi . Un ja gribat sazināties rakstiet manšeit pat pa PM , vai arī uz skype - ziperis96.
Paldies par lasīšanu un uzklausīšanu . GL!