1.Tavs īstais vārds. Silvestrs
2.Tavs pašreizējais vecums. 17 gadus vecs jaunietis.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Nesen izveidotajā GameX, un pirms viena gada pašam bija serveris.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5798
viewtopic.php?t=5387
viewtopic.php?t=4860
5.Kāds mums būs labums no tevis? Esmu atgriezies pēc neliela pārtraukuma un būšu aktīvs! Sodīšu tos kuri pārkāps noteikumus.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Dienā vismaz 2-7h, brīvdienās daudz vairāk.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Nu reģistrējies esmu no 20 Marts 2008 bet neteikšu kad spēlēju visu šo laiku līdz šim brīdim bet nu kādu 1 gadu aptuveni esmu spelejis BoxG serverī.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Bandits, ArmaGedoN un tagadējais Dj_BaSs.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Esmu 17 gadus vecs jaunietis, patīk nodarboties ar sportu tas ir - hokejs, futbols, basketbols, volejbols un citi sporta veidi. Vēl nodarbojos ar mototransporta remontu un to saistitām lietām, pašam tagad ir Yamaha Aerox`s un Kawasaki KLR 250 uz ziemu uzsāku remontiņu bet pietrūka naudas, visa darbība apstājās. Nelietoju cigaretes pēc manām domām no tām nav nekādu labuma, lieka naudas izmešana par cigaretēm bet, alkoholu gan pa retam iedzeru. Tas tākā īsumā būtu viss.
P.S ja kautko vēlaties zinat mans skype ir Silvestrs9
[VS]Dj_BaSs
Moderator: Moderatori
-
- Nelabojams spameris
Re: [VS]Dj_BaSs
Biji zaudējis aktivitāti un dažkārt nemāki uzvesties serverī.. Kautkā neliekas kad tu rīkotos pareizi ar admina privilēģijām. ANTI
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
- [NWA]Dumper
- Bembists
- [AoD]enternal
- Censoņa
Re: [VS]Dj_BaSs
anti. Serverī nekādu labo iespaidu, par sevi neesi atstājis. Dažreiz liekas, ka tev nav tie 17.
04d[ADT] EDIT: Atteikts. (14.03.2010)
04d[ADT] EDIT: Atteikts. (14.03.2010)