Problēmas ar skaņu.

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Problēmas ar skaņu.

Post by Certain[ADT] »

Labrīt. Vakar, vai precizak sakot šodien vēlu vakarā gāju gulēt, man bija diezgan klusi tumbas uzgriestas, kautka nepamaniju kura momenta, bet man nekādīgi neskan kreisā tumba. Ar vadiem čakarējos, ligzdā mēģināju putekļus izpūst, google izrakņājos.. Neko lietderīgu nesameklēju. Tagad man skan tikai labā tumba un subīts. Skaņas karte laikam skaitas VIA AC'97.
Tātad, pēdējās lietas, ko dariju pirms gāju gulēt.
-izslēdzu datoru.
-ieliku citu videokarti
-ieinstaleju tai draiveri
-iesledzu pc, bet rams nezinu kapec bija no vienas puses izlecis ara, restarteju pc un ieliku to vieta
-priecajos un iegaju dažās spēlēs
-vienu speli uninstall'ēju, bet tas uzkārās un ar task manager izslēdzu
-tad laikam norestarteju
-un laikam tagad tikai pamaniju kad neskan kreisā tumba.

Kurā momentā pazuda, nav ne jausmas. Ceru kad kāds lietpratējs atbildēs.

Btw: Psc, 5:15 pamodināja kautkadas mašīnas pie logiem :. un gulēt arī uz 1h nav jēgas iet.. Nu jā, ceru kad kautkas jums būs padoma.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Re: Problēmas ar skaņu.

Post by ervuha[BoxG] »

Iemet aci: IDT Audio Control Panel ja tev tāds ir, pasties tur visus uzstādījumus un kā kas salikts, varbūt kāds audio drivers jāpārinstalē vai jāiemet iekšā pa jaunam.
Novelc lūk šo te programmu: Lavalys EVEREST Corporate Edition un caur to var arī izskost kas tev tur lācītim vēderā slēpjās, neko vairāk diemžēl palīdzēt nespēšu, bet man bija diezgan līdzīgs gadījums kad abas neskanēja...
▲▲▲
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Problēmas ar skaņu.

Post by Certain[ADT] »

Nē,man nav tāds CP un everests man jau ir , home edition 2.2, bet nezinu vai jēga ir no tā, kad uzzināšu modeli..
Post Reply