rudza
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: rudza
Nū cmōn. Cik var šitos stāstus izgudrot.. brālis/draugs/ōme/suns/krustēvapameitasmāsasklasesbiedrabrālēns vai sazinvēlkas vienmēr ir vainīgs..bēt tu jau neko nezini.
Pērc vien unban. Neviens tevi par brīvu neatbanos.
Pērc vien unban. Neviens tevi par brīvu neatbanos.

Pats c'mon.!
Kā gan es varēju zināt,ka kkads pilnīgs pajoliņš ar šitādu nicku ir dabūjis BAN..
Paskaties cik ilgi jau es spēlēju un kādi ir mani stati - kāpēc gan lai es pēkšņi gribētu lai man ir bans, uzliekot jau banotu vardu.!?
Protams, ka šī ir pilnīga nejaušība un nav nekādu izgudrotu stāstiņu..
P.S. Un paskaties, kad šis niks ir reģistrēts - pilnīgi un galīgi pirms tam sūdam 'python' tika uzlikts bans.!
Kā gan es varēju zināt,ka kkads pilnīgs pajoliņš ar šitādu nicku ir dabūjis BAN..
Paskaties cik ilgi jau es spēlēju un kādi ir mani stati - kāpēc gan lai es pēkšņi gribētu lai man ir bans, uzliekot jau banotu vardu.!?
Protams, ka šī ir pilnīga nejaušība un nav nekādu izgudrotu stāstiņu..
P.S. Un paskaties, kad šis niks ir reģistrēts - pilnīgi un galīgi pirms tam sūdam 'python' tika uzlikts bans.!
- [NWA]Dumper
- Bembists
Kā tu zini, ka tavam tam "čomam" nav nekāda sakara ar sampu. Varbūt viņš tevi speciāli iegāza.
Enīvei tavām pasakām par čomiem un banānu laukiem es neticu. Parādi kaut mazāko pierādījumu, kas apliecinātu to, ka tavs iedomātais čomiņš gājis sampā ar tādu niku.
Enīvei tavām pasakām par čomiem un banānu laukiem es neticu. Parādi kaut mazāko pierādījumu, kas apliecinātu to, ka tavs iedomātais čomiņš gājis sampā ar tādu niku.

Nu protams, ka nezinu vai ir kāds sakars - jo šis stāsts ir pilnīgs izdomājums.!
Nemaz nezināju, ka būs tāds aacepiens par stāstu ar čomu.! Bet nu labi..
Šitam jau nu jūs droši vien neticēsiet, jo ši ir pilnīga patiesība.!
Karoč.! Šeit kā redzams, pieregojos 14 Februārī 2010 (opā Valentine's day)
Pieregojos no kojām, jo tur pavadu visvairāk laika.! (Varu nosaukt IP un jūs varat salīdzināt ar to, no kuras pieregojos)
Un kā normāls iesācējs, pirmais, ko darīju, pelnīju naudu, lai iegūtu level'us un atstāju SAMP ieslēgtu arī pa nakti.. Bet šajā gadījumā - 5dienā braucot uz mājām arī atstāju ieslēgtu.! Bet tagad, esot mājās arī gribēju uzspēlēt.!
Šeit sākas tas kā ieguvu BAN
Tā kā ar savu niku nevarēju spēlēt, jo tas bij ieslēgts manās kojās - vajadzēja izdomāt jaunu.!
Kā izdomāju niku.? Tā kā mācos par programmētāju un zinu, ka ir tāda programmēšanas valoda - Python http://en.wikipedia.org/wiki/Python_%28 ... anguage%29 - iedomājos kāpēc gan ne.. Un te nu - ielogojoties, dabūju banu.!!!
Tāpēc arī izvedoju šo apelāciju.! Esiet saprotoši.!
Nemaz nezināju, ka būs tāds aacepiens par stāstu ar čomu.! Bet nu labi..
Šitam jau nu jūs droši vien neticēsiet, jo ši ir pilnīga patiesība.!
Karoč.! Šeit kā redzams, pieregojos 14 Februārī 2010 (opā Valentine's day)
Pieregojos no kojām, jo tur pavadu visvairāk laika.! (Varu nosaukt IP un jūs varat salīdzināt ar to, no kuras pieregojos)
Un kā normāls iesācējs, pirmais, ko darīju, pelnīju naudu, lai iegūtu level'us un atstāju SAMP ieslēgtu arī pa nakti.. Bet šajā gadījumā - 5dienā braucot uz mājām arī atstāju ieslēgtu.! Bet tagad, esot mājās arī gribēju uzspēlēt.!
Šeit sākas tas kā ieguvu BAN
Tā kā ar savu niku nevarēju spēlēt, jo tas bij ieslēgts manās kojās - vajadzēja izdomāt jaunu.!
Kā izdomāju niku.? Tā kā mācos par programmētāju un zinu, ka ir tāda programmēšanas valoda - Python http://en.wikipedia.org/wiki/Python_%28 ... anguage%29 - iedomājos kāpēc gan ne.. Un te nu - ielogojoties, dabūju banu.!!!
Tāpēc arī izvedoju šo apelāciju.! Esiet saprotoši.!

- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris
- [AoD]Janeqz
- Nelabojams spameris