[SS]Deflow

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
[AoD]Deflowv6k
Rakstnieks
Rakstnieks

[SS]Deflow

Post by [AoD]Deflowv6k »

1.Tavs īstais vārds.
Mans vārds ir Roberts.
2.Tavs pašreizējais vecums.
Pašlaik man ir 13 gadi, bet vasarā paliks 14 gadi.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Esmu bijis admins movie serverī un vēl vienā mazā projektiņā.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Pēdējā laikā neesmu rakstījis sūdzības, bet bieži serverī izmantoju komandu /report vai arī rakstu Angeram skype lai ienāk serverī un izdara ko lietas labā.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Esmu bieži serverī un domāju, ka māku labi adminēt, kas palīdzēs attīrīt serveri no nevajadzīgām personām t.i. čīteri. Bieži vien serverī nav adminu, kas varētu nomutot kādu kas lamājās vai floodo.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
SA-MP es spēlēju gandrīz vai katru dienu. Tagad, kad nāks sezona pa sestdienām un svētdienām būšu mazāk on.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
BoxG es spēlēju jau gandrīz kopš pirmssākumiem ar nelielām pauzēm.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Mani iepriekšējie niki nebija diez ko labi, bet es esmu agrāk bijis: drifter123, zibens un drifter. Vairāk laikam nebija, jo šobrīd tie vairs nav tik svarīgi.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Kā jau augstāk rakstīju, ka mani sauc Roberts. Es dzīvoju un mācos Rīgā. Man ir vairākas nodarbes. Ziemā vairāk pievēršos futbolam, bet vasarā sanāk piedalīties velo sacensībās. Ir bijušas arī godalgotas vietas, bet tās šeit es nepīšu iekšā. Skolā es mācos vidēji, bet protams ir vēlme uzlabot sekmes lai varu iet brīvlaikā ar paceltu galvu un labām sekmēm kabatā. Visu protams jau nevar gribēt, bet iespējas ir.

Paldies kad izlasīji
man patīk biezpiens
Stailers[BoxG]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: [SS]Deflow

Post by Stailers[BoxG] »

Esi aktīvs serverī, patika pieteikums, un patiešām esmu saņēmis diezgan daudz reportus no tevis.
Esmu PAR
Image
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

EsPRET, nepatīk tava attieksme, un arī tas, kad nervi tev arī netur, es vismaz divas reizes esmu tevis nomutojis par to, ka tu nenoturies un kādu pasūti smagi "DILST" utt.
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Noteikti ANTI
Manāmi ir zudusi aktivitāte un tas, ko edzha teica, ka nemāki noturēties. Viens dievs to zin kas notiktu kad tu blow up ar acc..
04d[ADT] EDIT (19.04.2010. 22:29): ATTEIKTS
Locked