Cepumss vēlas acc!

Ja vēlies palīdzēt mums mūsu projektā ar administrēšanu serverī, ieskaties šeit.

Moderator: Moderatori

Locked
Marcipans[777]
Censoņa
Censoņa

Cepumss vēlas acc!

Post by Marcipans[777] »

1.Tavs īstais vārds.
Mans īztais vārds ir Jānis
2.Tavs pašreizējais vecums.
Pašreizējais vecums man ir 15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Nu esmu sava drauga serverī admins un arī biju cs Revenge un superhero serveros un vienā mu serverī esmu.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Es parasti sūtu /report kādiem adminiem vai nu pa skype vai nosūdzi kādu.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Nu centīšos kaunu nerādīt serverī un kā jau es esmu brivdienās no 8 rīta vai 12 naktī es vienmēr redzu kad kāds čito vai nu apsaukājas tajā laikā nav neviena admina.Un es ļoti ļoti cenšos neapsaukāties,bet palīdzēt.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Katru dienu kad piesēžu pie pc.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
No sākumā.Kad bij vel 10lvl max
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Marcipans un Cepumss cs man niks bij Marcipans ja kād ir spelējis Revenge serverī.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Kājau minēju mani sauc Jānis mācos 9.klasē un nodarbojos ar sportu pašlaik trenēju kājas mājā lai varētu aukstu palekties spēlējot basi.Nu brīvajā laikā daudz nodarbojos ar sportu vai nu sēzu pie pc vai nedaru neko.Citreiz patīk tusēt ar draugiem.Vis labāk padodas mājturība ,sports latviešu valoda un Angļu valoda.Bet pašlaik dažās mācībās esmu nesekmīgs un laboju atdzīmes lai ir smaids un lai tieku uz 10.klasi.Man vis vairāk nepatīk pīpet un dzert ja kādreiz gribas es iedzeru D-light.Pašlaik nēju nevienā treniņā bet ir velme iet apakaļ uz karatē nodarbībām.Pirmajā reizē gāju karatē ar balto jostu un pirmajās sacensībās dabūju 3.vietu no 120 cilvēkiem.Vasarā palīdzu saviem vecākiem un radiem palīdzu uz lielā zemeņu lauka vai uz ķirša lauka lielo.Vainu vienkārši eju strādāt pie kādiem svešajiem pelnīt naudu.Ir velme nopelnīt naudu jaunam rollerim.Tas īsumā vis ja ko tik tiešām un ļoti gribat zināt skype:marcipans.15 vai vienkārši pm me!Tas īsumā vis.
Ar cieņu Cepumss :)
Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Cepumss vēlas acc!

Post by V[Vendetta] »

Nearceros /reportus no tevis. Attieksme tev ir galīgi garām, patīk zagt klanus. Liels ANTI no manis.
Image
SofT[777]
Jauniņais
Jauniņais

Post by SofT[777] »

Es atvainojos par lieku postu,bet viņam ir 11 vai 12 gadi nevis 15 kad runāju pa skype ar viņu nu nemaz neizklausījās pēc 15 gadīgā ja kas varu iedot linku pa pm uz draugiem profilu.
[AoD]edzha
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]edzha »

http://aod.boxg.lv/viewtopic.php?t=153
nu šeit viņam atkal ir 18, liels ANTI no manis.
Hades
Servera admins
Servera admins

Post by Hades »

Anti.

Neatminos kādu report no tevis + melošana par vecumu pavisam not cool+++++ Serverī īpaši neizcelies ar savu uzvedību. x]
Image
Certain[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Certain[ADT] »

Jāa, actimel'am vēl acc iedot, būtu pilnīgs čau. Loti daudz iemesli, nav pat jegas rakstit. Tāpat skaidrs kad ANTI
Marcipans[777]
Censoņa
Censoņa

Post by Marcipans[777] »

edzha es biju tur sajaucis gadus un uzrakstiju apakšā kad 1995 tu redzi kautko kad rakstu vsp?
Un SofT var visādas bals būt bet tu nekad nezināsi cik gadi ir cilvēkam balls jav neko nenozīmē.
Image
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Tu pat nezini, ka pirms "bet" jāliek komats, man liekas, ka tas ir pirmais komatu likums,ko māca skolā (kādā 3 klasē).

Nav uzticības, ANTI.
Image
Marcipans[777]
Censoņa
Censoņa

Post by Marcipans[777] »

aj tad variet slēkt ciet!
Image
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris