Mans īztais vārds ir Jānis
2.Tavs pašreizējais vecums.
Pašreizējais vecums man ir 15
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Nu esmu sava drauga serverī admins un arī biju cs Revenge un superhero serveros un vienā mu serverī esmu.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Es parasti sūtu /report kādiem adminiem vai nu pa skype vai nosūdzi kādu.
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Nu centīšos kaunu nerādīt serverī un kā jau es esmu brivdienās no 8 rīta vai 12 naktī es vienmēr redzu kad kāds čito vai nu apsaukājas tajā laikā nav neviena admina.Un es ļoti ļoti cenšos neapsaukāties,bet palīdzēt.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
Katru dienu kad piesēžu pie pc.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
No sākumā.Kad bij vel 10lvl max
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Marcipans un Cepumss cs man niks bij Marcipans ja kād ir spelējis Revenge serverī.
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Kājau minēju mani sauc Jānis mācos 9.klasē un nodarbojos ar sportu pašlaik trenēju kājas mājā lai varētu aukstu palekties spēlējot basi.Nu brīvajā laikā daudz nodarbojos ar sportu vai nu sēzu pie pc vai nedaru neko.Citreiz patīk tusēt ar draugiem.Vis labāk padodas mājturība ,sports latviešu valoda un Angļu valoda.Bet pašlaik dažās mācībās esmu nesekmīgs un laboju atdzīmes lai ir smaids un lai tieku uz 10.klasi.Man vis vairāk nepatīk pīpet un dzert ja kādreiz gribas es iedzeru D-light.Pašlaik nēju nevienā treniņā bet ir velme iet apakaļ uz karatē nodarbībām.Pirmajā reizē gāju karatē ar balto jostu un pirmajās sacensībās dabūju 3.vietu no 120 cilvēkiem.Vasarā palīdzu saviem vecākiem un radiem palīdzu uz lielā zemeņu lauka vai uz ķirša lauka lielo.Vainu vienkārši eju strādāt pie kādiem svešajiem pelnīt naudu.Ir velme nopelnīt naudu jaunam rollerim.Tas īsumā vis ja ko tik tiešām un ļoti gribat zināt skype:marcipans.15 vai vienkārši pm me!Tas īsumā vis.
Ar cieņu Cepumss