GeneratioN

Iegriezies šeit, ja tiki NEPATIESI nobanots.

Moderator: Moderatori

Post Reply
GeneraTioN
Jauniņais
Jauniņais

GeneratioN

Post by GeneraTioN »

1. GeneraTioN
2. 81.198.173.202
3. [AoD]EristeL
4. hax

hax - lai kas tas arī būtu!

vnk braukaju uz export vietu lai nodotu masinu un bans psc
Deliite[1337]
euro
euro

Re: GeneratioN

Post by Deliite[1337] »

pats biju tad klat,un redzeju kas notika,viens mudaks ar niku bmx4ewer chitoja,bet nobanoja tevi.... eristel attieksme vnk iespardija,tad kad 10 min jau tas dibils skraidija ar mini gun pa air3 un visus vaca nost,un visis piedirsa chatu ka chiteris,es rakstu eristelam pasauc kadu adminu,tas ka no meness nokritis saka "oi ble,es tak pats admins" un saka ka paskatisies kas tur notiek tipash paspecos,betttttttt to ka killu saraksta redzams ka tur ir minigun killi tas ir POHUJ!!! izbano tevi ara un mani izkicko!!!!

DROSHI WARNOJIET/BANOJIET MANI!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]enternal
Censoņa
Censoņa

Re: GeneratioN

Post by [AoD]enternal »

Tak ko tu kunksti, es iegāju serverī, pasēdēju 5 minūtes, tu man sāki dirst, : Bano to bomzi, tak jebal. Es tevi nomuttoju, tad vel pa PM sāki dirst, ka man ir līki pirksti un vel kas. Es tik pēctam ievēroju ka viens tur ar minigun šaudas.

Generation atvainojos, jo sajaucu ID'us, kad kāds, kas var tevi unbanot izskatīs, gan jau ka unbanos tevi.
Image
Post Reply