gta IV EFLC

Rodas jautājumi? Iegriezies šeit un uzzini atbildi.

Moderator: Moderatori

Locked
hp*
Jauniņais
Jauniņais

gta IV EFLC

Post by hp* »

Novilku GTA IV ELFC, bet man ik pēc 3 sek ielago nenormāli.
Agrāk tā nebija, varbūt vaina tajā ka win7 uzliku?
spēlē arī grafika uz min stāv.

PC: Image
Deliite[1337]
euro
euro

Re: gta IV EFLC

Post by Deliite[1337] »

ko jus ta visi esat ieciklejushies uz to win7? bus mesls un paliks,kapa visas speles uz xp un nebus problemu!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Deflowv6k
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [AoD]Deflowv6k »

Tev procerors slikts un arī rams nav daudz. Uz 4gb rama viss normāli iet. Uzlabo procesoru un tad neraustīsies. Spēle jau vairāk rij procesoru nevis videokarti.
man patīk biezpiens
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Vājš procesors, maza operatīvā un priekš kam tev vēl uz 1,5 gb ram uzbāzts 64bit windows.
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

Deliit[eQ] wrote:ko jus ta visi esat ieciklejushies uz to win7? bus mesls un paliks,kapa visas speles uz xp un nebus problemu!
nesaprotu kāpēc viss jaunais ir jānoliek un arī pēc kā tu to spried, jo lietoju jau pusgadu un nav nekādu problēmu (neskaitot bsod, bet tas dēļ mātesplates). Win7 nav domāts priekš mazjaudīgiem datoriem, kuriem ram ir zem 1gb, parasti tā arī ir problēma.

Par tēmu, kā jau citi teica, ram ir par maz, ja gribi kaut cik normāli spēlēt, tad ej atpakaļ uz xp, jo win7, protams, ir prasīgāks.
Image
Taaarpinsv6k[DSF]
Censoņa
Censoņa

Post by Taaarpinsv6k[DSF] »

Man arī bija GTA 4 un rams 1,5 gb ,bet druzciņ lagoja nevis kā aprakstā galīgi un protams uz xp labāk iet nekā uz win7
Image
Locked