2.Tavs pašreizējais vecums. 13 gadi
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Mana pieredze adminēšanā ir laba. Es esmu adminējis Gamex, Slayker, tie bija mazi projekti,bet izjuka. Esmu taisījis savu weblapu/forumu.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
viewtopic.php?t=5893
viewtopic.php?t=5854
viewtopic.php?t=5960
viewtopic.php?t=6444
viewtopic.php?t=6470
Reizēm arī izmantoju /report @ skype
5.Kāds mums būs labums no tevis? Es palīdzēšu uzturēt serverī kārtību, pārkāpējiem likšu pienākošo sodu,palīdzēšu citiem spēlētājiem kuriem būs nepieciešama palīdzība.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. Katru dienu 1-3h. Citreiz vairāk. +/-
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. Varbūt jau ir 5-6 mēneši,ja nemaldos. +/-
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Tecktonics
9.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Tātad mani sauc Matīss un man ir 13 gadi. Mācīšos Talsu 2.vidusskolā 8a.klasē. Mana dzimšanas diena ir 4.augustā. Man patīk sports, jo agrāk nodarbojos ar florbolu, pagaidām nodarbojos ar vieglatlētiku, un mani tas ''aizrauj''. Man patīk labi pavadīt laiku. Brīvo laiku pavadu ārā spēlējot ar draugiem futbolu vai florbolu, citreiz pasēž pie PC uzspēlēju boxg free roam vai boxg rp. Man datorā pagaidām ir šādas spēlēs: Gta san andreas ( samp), un NHL 09 ( pa reram uzspēlēju). Tas īsumā arī viss, ja gribat uzzināt ko vairāk-droši rakstiet skype matiss53.
Būšu pateicīgs kaut vai par administratora 2 lvl.