SEC_AmP
Moderators: Moderatori, Servera administratori
SEC_AmP
Screen: http://www.katls.lv/bildes/files/dimu2e ... 0x1zmx.jpg
Shodien, 14:30-14:40 speletajam SEC_AmP manupraat bija HP hacks , es shavu pa vinju vairakas reizes ar dazhadiem ierochiem bet HP Nenjemas...
un ja tas butu lags tad vinjs mani nespeetu novaakt 3 sec laika + uzreiz kad gaju slegt ieksha Fraps prieksh video pieradijumiem dzheks ari izgajis no speles un vairs nav, pec laika ienak atpakal (izsledzis 4itus). Un tagad HP njemas nost normaali.....
Shodien, 14:30-14:40 speletajam SEC_AmP manupraat bija HP hacks , es shavu pa vinju vairakas reizes ar dazhadiem ierochiem bet HP Nenjemas...
un ja tas butu lags tad vinjs mani nespeetu novaakt 3 sec laika + uzreiz kad gaju slegt ieksha Fraps prieksh video pieradijumiem dzheks ari izgajis no speles un vairs nav, pec laika ienak atpakal (izsledzis 4itus). Un tagad HP njemas nost normaali.....
Re: SEC_AmP
njam.. man nav ko teikt par tavu gudrību... 

neticu ka Sec_amp 4itotu, varu deret kad vinjs tikai izcelas teigdams ka vinjam hp hack 

- carameleee
- Jauniņais
kurs teica ka es neticu ka ir HP hack? es teicu ka neticu ka Sec_amp lieto HP hack, idiot 

Tas tak sec ko tu no viņa gribi sagaidīt? Lineālu un paciņu sviesta?

- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
i have Idea: lets Ban him 

tiešām.. redzēšu sec nobanošu.. ATKAL !

-
- Nelabojams spameris
Tas butu tas pats kad es CS ( nu piemēram ) Teiktu veči skatities man ir Trapecei līdzīgs zaļš aims.