nu ja es ip adresi nēesmu mainijis ip adresi ir mainijusi jaunā dzīvesvieta Un kādā sakarā warning ??? Vaitad vairs nevar brālis no sava samp konta arī nopostot ??
Bans paliek cilvēkam, nevis dzīvesvietai, tu unban neesi nopircis, tā kā sēdi ar banu, kamēr neesi nopircis, par cenām sazinies ar Giboxu.
Un par brāli runājot, es ar sataisīšu sev vairākus profilus un beztēmā krāšu tādā veidā postus, it kā runājot ar savu kāmīti, jo kas, vai tad viņam ar nevar būt profils?
Nu omg, tu nevari vienkārši beigt čīkstēt, tev taču jau kuro reizi saka, ka nedabūsi unban, kvai tas būs tavs brālis, māsa, vectētiņš, oma utt.
Es saprastu, ja citās spēlēs kā CS varbūt. Šajā var arī izdomāt, taisīt fake profilus utt. Taču nav jēga no šādas tēma, vienkārši slēdzat ciet.
Ja tu tiešām gribi spēlēt, tad pasūti unban 1,50ls, man liekas tas nav daudz, lai, dēļ tā raksta daudzas bana apelācijas. Gibox cilvēks? Visi mēs esam cilvēki, kvai arī tu izlūgsies šaubos vai tas tev sanāks.
Btw, mans posts bija jēdzīgs, un moderatori, nelieciet wārnu, jo man nenoturēja nervi.
pff sajaucu par banu, bans tev par ip change cik es sapratu.
Last edited by Triplez on 01 Nov 2010, 22:20, edited 2 times in total.