SeC_AmP ka jau zinam ir admins boxg serverii. Bet nu briziem vins vispar neprot apieties ar acc, ja butu vinjam 5lvl tad vispar varetu apgalvot ka del vina neviens vairs nespeletu un izverstos iists haoss, jo vins nepilda savus pienaakumus. Vins lielaakai dalai tracina aaraa un vins pats buudams admins paarkaapj bunkura noteikumus un esmu arii pamanijis citreiz servera noteikumu neieveeroshanu.
Visi kas ir PAR to ka SeC_AmP acc vajag nost, raksta PAR ar lieliem sarkaniem burtiem.
SeC_AmP nost acc!!!
Moderators: Moderatori, Servera administratori
-
- Nelabojams spameris
Re: SeC_AmP nost acc!!!
Ko tad viņš tādu izdarija ? Pierādijumi ir ?
ko tad izdariiju?
P.S wo wo slikti buutu ja man buutu 5lvl, tapeec jaw arii man ir lielaaks lvl
suudziiba ir par to ka nespeeji izlasiit air3 bunkura noteikumus?
P.S wo wo slikti buutu ja man buutu 5lvl, tapeec jaw arii man ir lielaaks lvl

suudziiba ir par to ka nespeeji izlasiit air3 bunkura noteikumus?
Last edited by Kichyss on 25 Jun 2008, 16:17, edited 1 time in total.
es saku vins neieveero noteikumus un nogalina mani bunkuraa. Un visstulbaakais ja piem. es meginu cik vien atri varu tikt air3 bunkuraa un kkaads pok3 pagadaas ieskriet iekshaa , uzreiz SeC_AmP saka es vinu laizu iekshaa un 2-reiz kick, ja butu ban tad vispaar es nez pakaartos no stulbuma
1. wo es ieveeroju bunkura noteikumus nedriikst ssaut, bet es tevi braucu nost un ar motorzaagji vaacu nostFaLLeN wrote:es saku vins neieveero noteikumus un nogalina mani bunkuraa. Un visstulbaakais ja piem. es meginu cik vien atri varu tikt air3 bunkuraa un kkaads pok3 pagadaas ieskriet iekshaa , uzreiz SeC_AmP saka es vinu laizu iekshaa un 2-reiz kick, ja butu ban tad vispaar es nez pakaartos no stulbuma
2. tad jaw tu pa pok3 nosauc savu clan memberu, jo wisu laiku winju ielaidi,
iesaku tew apskatiit apkaart wai kaads gaida newis skriet pa taisno bunkurii iekshaa
P.S un 1 reizee gan neizskatiijaas ka tas edgars taa vnk ieskreeja bet gan winsh tew aizmuguree seedeeja uz mocha
eju dirst
vari sleegt

vari sleegt