Tu azi nedirs..Tas /drift 3 skaitijaas spawnkill vins tur braukaja ar riteni un aes ar Tanku šavu vinu nost ta ka tas Neskaitās..Spawnkill..Pierādi ka kāds sudzējās..Bildi vaj ko citu.
kautvai visi kas sūdzējas te ar to var pateikt tātad zocs sūdzējās krējums ssūdzējās rolis sūdzējās.... tev saukt arī pārējo nikus ? un vispār man tev nekas nav jāpierāda... un tikai nestaasti ak tu neredzeeji to ka es tevi visu riitu briidnaaju.. drift3 tu mani nositi ar kulakiem, jā tā tas bij bet man bij tikai 1hp un tas bij spawnā
Tuv isu laiku staveji uz bridi es tev nesitu situ To kas tur ar BMX lēkaja paskatijos tu veljoprojām tur stāvēji..Un es tevi situ par to ka tu manu tanku hujāriji
Da es jau no sakuma viņu nesitu tikaj kadas 3 reizes uzbraucu virsū ar tanku ...Es no sakuma redzeju vinus..aizlsedzu Tanku Amish pienāca un sāka daudzīt manu tanku kamēr es tur ņemu nost vienam BMX..Tad es braukajos redzeju ka vins sit manu tanku..Novacu viņu..viņš atdzima no jauna es viņam iesitu tad pēķšņi viņš pazuda un atkal parādijas drusku drusku tālak..
bet pēctam es teleprtējos uz air3 un atpakaļ un tu mani uzreiz spawnā nositi... un vkar tu visu vakaru dirsies uz adminiem lab bet tas tā krč tu ar to tanku drift3 vislaik shaavi spawnaa vari te nestāstīt un neataisnoties
Es tevi 1 reiz nošavu air3 tas bija no riita..Vakar Admini paši saka man kaut ko dirst virsuu..drift3 es šavu ar tanku atzistu bet viņi kusteejas visi ta ka tas nau Spawnkill nu vienigi tevi..Bet tevia r kulakiem ta ka Vajag UnBANNN