1. Satan_KUMARS
2. IP adrese - 78.84.36.136
3. Bobiks [1337]
4. es tiku nobanots jo braukājos ar tanku , kas spriežot pēc noteikumiem nav pārkāpums. viņš pats man to pārdeva (pārkāpums), sazinājāmies caur skaipu un visu norunājām . Un pats ieteica man viņu aizslēgt , " tā tev nevajadzēs no manis pirkt atkal :D " , tā arī dariju , līdz viņš izdomāja , ka man pietiek braukāties ar to un sāka draudēt ar nobanošanu . sākās stīds par to vai tas ir pārkāpums . man piejas bunkuram nebija , bet es izmantoju komandu /lock un /getcar . Un noteikumos nav minēts ka tas būtu pārkāpums .
Satan_KUMARS
Moderator: Moderatori
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: Satan_KUMARS
1) Es tanku tev neesmu pārdevis, jo man nav pieejas.
2) Es tev neesmu draudējis ar banu
3) Tu neesi banots, tevi es kickoju, jo tev nav pieejas tankam, bet tev viņš bija aizslēgts, un tu viņu nepiekriti atslēgt.
2) Es tev neesmu draudējis ar banu
3) Tu neesi banots, tevi es kickoju, jo tev nav pieejas tankam, bet tev viņš bija aizslēgts, un tu viņu nepiekriti atslēgt.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
- Jauniņais
nezinu kur rāvi bet paŗdevi gan
-
- Jauniņais
jebkurā gadijumā tas ir pārkāpums no tavas puses, es varu nosper ne tikai tanku un aizslēgt . tikai nez kāpēc par to netiek kikoti . neredzu atšķirību .
- [Dk]BulleT
- Jauniņais