Ieteikumi par mapēm.
Moderator: Moderatori
Ieteikumi par mapēm.
Par cik mums ir uzradies jauns maperis, tad šeit varat izteikt idejas, kādas mapes vēlaties redzēt serverī. stumt/fun u.t.t.
Komentēt idejas aizliegts, atļauts tikai rakstīt ieteikumus.
Komentēt atļauts tikai maperim, ervuha.
Komentēt idejas aizliegts, atļauts tikai rakstīt ieteikumus.
Komentēt atļauts tikai maperim, ervuha.
Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.
Re: Ieteikumi par mapēm.
Domāju, ka būtu labi, ja LV driveing school placī uztaisītu kadu stunt mapīti, kā arī, noderētu kāds jauns drift placīts, kas līdzinās "drift salai".

- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Domāju,ka varētu uztaisīt vairākas stunt vietas, jo tad nebūtu serverī garlaicīgi un būtu jautri.
Vai arī var uztaisīt visādas trases kur ir jābrauc, jādrifto, visādi šķēršļi kuriem ir jātiek pāri. utt.
Ceru,ka sapratāt manas domas.
P.S varbūt arī varat sataisīt /npk un /bpk ?
Vai arī var uztaisīt visādas trases kur ir jābrauc, jādrifto, visādi šķēršļi kuriem ir jātiek pāri. utt.
Ceru,ka sapratāt manas domas.
P.S varbūt arī varat sataisīt /npk un /bpk ?

- Kvatrochijs
- Nelabojams spameris
Piekrītu lai uztaisa kadas 3 trases pa kurieni braukt.
1)Driftam
2)Sacīkstēm
3)Jautrs derby kur nevar ne flip ne /repair(ceru tas ir iespējams)
Protams būtu labi ja tiešām salabotu to bmx trasi debesīs.
1)Driftam
2)Sacīkstēm
3)Jautrs derby kur nevar ne flip ne /repair(ceru tas ir iespējams)
Protams būtu labi ja tiešām salabotu to bmx trasi debesīs.
BoxG esmu no 2008. gada 23. augusta
- Salmins[Vendetta]
- Servera admins
Pirmkārt jau vajadzētu tādu palielāku stuntu, jo parastajā mapē viss jau ir stuntots, un vairs nav interesanti. Otrkārt noderētu jauni dm, jo vecie jau ir apnikuši, un, varbūt, tas samazinātu karošanu /airport3.
-
- Nelabojams spameris
-
- Mana-mana
Pagaidām interesētu kautkāda vieta ar lidmašīnām , kur var taisīt kaujas ar tām ....(shamal , dodo , rustler , stuntplane) Varbūt tur arī piemest kādu jauni lidmašīnu .
Kā arī dragrece vieta .
Paldies par uzmanību .
EDIT : ervuh , vari parādīt kartē ,kur tas ir ?
Kā arī dragrece vieta .
Paldies par uzmanību .
EDIT : ervuh , vari parādīt kartē ,kur tas ir ?
Last edited by Maize[1337] on 07 Jan 2011, 22:49, edited 1 time in total.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Par cik man ir dotas tādas privilēģijas, kā komentēt pieprasījumus, uzreiz saku, ka pagaidām centīšos izveidot tik ļoti pieprasīto stunt parku un drift trasi. Protams, abiem izklaides veidiem ir nepieciešama noteikta teritorija tāpēc būtu vēlams, ja jūs šeit arī izteiktu kaut kādus piedāvājumus kur un kā realizēt šīs idejas.
Mani ieteikumi:
Izžuvušais ezers blakus /area69 - driftam.
SF motociklu skola - stunt parks.
Jūs droši varat ieteikt arī savas idejas, šie ir tikai mani piemēri. Vietas vēlams ieteiktt līdz plkst. 24:00
Mani ieteikumi:
Izžuvušais ezers blakus /area69 - driftam.
SF motociklu skola - stunt parks.
Jūs droši varat ieteikt arī savas idejas, šie ir tikai mani piemēri. Vietas vēlams ieteiktt līdz plkst. 24:00
Būtībā man vairāk prasās drift trasi pa kādu no pilsētām, tam būtu lielāks derības koeficents un tas būtu daudz aizraujošāk, nekā speciāli skriptojot jaunu salu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Vajag BMX vai MTB trasīti ar visādiem šķēršļiem, kam pāri jālec un kkādiem citiem mēsliem. Nu, lai var palēkāt ar ričuku.. Varbūt vēl kādu parkour placi.
Ieteikums tās visas mapes salikt kkādā citā vw tāpat kā dmus, lai nerada baigos lagus, ja brauc garām tām vietām.
Ieteikums tās visas mapes salikt kkādā citā vw tāpat kā dmus, lai nerada baigos lagus, ja brauc garām tām vietām.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- [NWA]Dumper
- Bembists
Ja taisīt driftu pa pilsētu, tad noteikti atsevišķā vw, lai netraucē citiem.
Pa pilsētu trase ar dažādiem objektiem nebūtu slikti.
Edit: par vw bobiks apsteidza mani.
Pa pilsētu trase ar dažādiem objektiem nebūtu slikti.
Edit: par vw bobiks apsteidza mani.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Lagus radīs tikai tad, ja man tur būs pilns ar objektiem, kuri mērojami neskaitāmos simtos.
Atsevišķu pilsētu driftam? Nedomāju, ka tas ir nepieciešams, pilsēta jau nu noteikti nē. Reāli tu pats vari braukāt pa pilsētu un nēsāties kā tev sirds kāro, tas pats vien būs.
Trase riteņiem taps kaut kad pēc drifta un stuntparka.
Atsevišķu pilsētu driftam? Nedomāju, ka tas ir nepieciešams, pilsēta jau nu noteikti nē. Reāli tu pats vari braukāt pa pilsētu un nēsāties kā tev sirds kāro, tas pats vien būs.
Trase riteņiem taps kaut kad pēc drifta un stuntparka.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Tātad šodien ar heli nedaudz palidoju un atradu dažas vietas kur varētu kaut ko uztaisīt!
1. Vieta, netālu no /airport, šeit varētu taisīt kādu stunt, vai drift vietu.
Bildes:
1
2
Atrodas šeit:
Atrašanās vieta
2.Vieta, netālu no /inn, šeit varētu taisīt kādu bmx vietu kur lēkāt no starta līdz finišam, vai kādu parkour vietu.
Bildes:
1
2
3
4
5
Atrodas šeit:
Atrašanās vieta
3.Vieta, atrodas netālu no /area69, šeit arī varētu taisīt kādu bmx lēkāšanas vietu, vai parkour vietu.
Bildes:
1
2
3
Atrodas šeit:
Atrašanās vieta
1. Vieta, netālu no /airport, šeit varētu taisīt kādu stunt, vai drift vietu.
Bildes:
1
2
Atrodas šeit:
Atrašanās vieta
2.Vieta, netālu no /inn, šeit varētu taisīt kādu bmx vietu kur lēkāt no starta līdz finišam, vai kādu parkour vietu.
Bildes:
1
2
3
4
5
Atrodas šeit:
Atrašanās vieta
3.Vieta, atrodas netālu no /area69, šeit arī varētu taisīt kādu bmx lēkāšanas vietu, vai parkour vietu.
Bildes:
1
2
3
Atrodas šeit:
Atrašanās vieta

- Lemon[ExTazZy]
- Jauniņais
varētu kādu labu stunt zonu kkur juura un lai uz vinju butu prosta teleports

Kā jau Salmins minēja varētu uztaisīt dažus jaunus DM'us: /enter minigun,shotgun kautko vēl..
Vēl biju Gibox'am izteicis domu par to /barrelson un /barrelsoff . Tas ir apmēram tas pats kas ar /rampson un /rampsoff tikai kad Tev ir ieslēgs iekš' /barrelson tad aiz tava transporta līdzekļa izmetas tās muciņas kas sprāgst...
Ceru ka domu sapratāt.
Jaunajā level'u sistēmē vēl varētu uzlikt tādu komandu ar kuru mēs savo auto varētu aprīkot ar hidrolikām.
Par cik tagad ir tā jaunā 0.3c versija, varētu arī būt dažas komanadas ar kurām mēs varētu likt objektus uz sevīm.
Un vēl varētu uzlikt to kad mēs varam grozīt savu lift'u dažādos virzienos ne tikai, un leju un augšu.
Vēl biju Gibox'am izteicis domu par to /barrelson un /barrelsoff . Tas ir apmēram tas pats kas ar /rampson un /rampsoff tikai kad Tev ir ieslēgs iekš' /barrelson tad aiz tava transporta līdzekļa izmetas tās muciņas kas sprāgst...
Ceru ka domu sapratāt.
Jaunajā level'u sistēmē vēl varētu uzlikt tādu komandu ar kuru mēs savo auto varētu aprīkot ar hidrolikām.
Par cik tagad ir tā jaunā 0.3c versija, varētu arī būt dažas komanadas ar kurām mēs varētu likt objektus uz sevīm.
Un vēl varētu uzlikt to kad mēs varam grozīt savu lift'u dažādos virzienos ne tikai, un leju un augšu.