PC
Moderator: Moderatori
- Gaismeklis
- Jauniņais
- bobiksv6k[1337]
- euro
Re: PC
Pārkaršana? Iztīri PC, paspēlē bez vāka, skaties, kas notiks. Ja neslēgsies ārā, tad tur stabili būs pārkaršana. Kā to izlabot? Visus ventilatorus iztīri, noskrūvē barošanas bloku, iztīri.

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Padalīšos pieredzē no sevīm. Kad es spēlēju tikai Dirt 2 man arī nepārtraukti slēdzās ārā PC. Pie vainas bija v-karte, varbūt arī putekļi pielika savu roku, jo ventilators nespēja atdzesēt, kā rezultātā dators vienkārši restartēja sistēmu. Protams, settingi un viss pārējais bija salikti uz maksimālo, kā arī nepārtraukta spēlēšana darīja savu. Nezinu, vai Dirt 2 var salīdzināt ar GTA Sa, bet tomēr neliels info priekš tevīm.
Btw, bobiks laikam apsteidza mani.
Un jā, spēlēju es tagad arī bez vāka, tīru regulāri, nesūdzos, lieki restarti nav bijuši.
Btw, bobiks laikam apsteidza mani.
Un jā, spēlēju es tagad arī bez vāka, tīru regulāri, nesūdzos, lieki restarti nav bijuši.
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Nedomāju, ka uzreiz var spiest par pārkaršanu. Būtu vismaz pc parametrus nosaucis. Paskaties temperatūras (programma everest). Vāka atvēršana parasti nerisina problēmu, tas ir īslaicīgs risinājums. Ja uz procesora un videokartes radiatoriem ir paklājs, tad ir jātīra. Bobik, domāju, ka pakontrolēt temperatūras ir vienkāršāk nekā eksperimentēt ar vāka noņemšanu.

- bobiksv6k[1337]
- euro
Kas tur ko eksperimentēt? Atskrūvē pāris skrūves un pabīdi vāku. un.. vāka noņemšana pietiekami temperatūru samazina, jo dators var visu izvālēt srazu ārā, nevis pa kkādiem sīkiem caurumiem.

I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
Ja tīri no putekļiem, tad nekādā gadījumā to nedari ar putekļu sūcēju, jo kad ar putekļu sūcēju no datora sūc putekļus tu pie reizes izsūc datora enerģiju, ieteiktu nopirkt saspiesto gaisu un izpūst ārā.

- Gaismeklis
- Jauniņais
Nuja pirmais ari domaj ka no pārkaršanas.No ņemšu vāku un pastišos.
PS. Nedomaju ka pārkaršana jo man PC staveja zem galda stūrī,izstūmu ārā un tas neko nemainija.
PS. Nedomaju ka pārkaršana jo man PC staveja zem galda stūrī,izstūmu ārā un tas neko nemainija.

- NIGGASARECOOL211
- Nelabojams spameris
pasaki sava pc parametrus.Nuja pirmais ari domaj ka no pārkaršanas.No ņemšu vāku un pastišos.
- bobiksv6k[1337]
- euro
Noņem vāku, iztīri visus ventilatorus smuki ar otiņu, iztīri barošanas bloku...
Noņem vāku un paspēlē bez vāka.
Noņem vāku un paspēlē bez vāka.

/b/oxG
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Īsti nesapratu, kā jūs nonācāt pie pārkaršanas, varbūt viņam pc nemaz spēli nepavelk. Gaišreģi. 
Un jebkurā gadījumā, pēc cipariem ir vieglāk pateikt pārkarst vai nepārkarst, tik daudz jau nu vajadzēja zināt.

Un jebkurā gadījumā, pēc cipariem ir vieglāk pateikt pārkarst vai nepārkarst, tik daudz jau nu vajadzēja zināt.