1. Niks, ar kuru tevi nobanoja; White_Shadow
2. Tava IP adrese: 193.111.245.214
3. Admina niks, kurš tevi nobanoja; [AoD]edzha
4. Iemesls kāpēc tevi nobanoja. Tipa hacks bet neesmu savu muzhu tadus sudus izmantojis... bija ta ka man uzmeta windows update logu kur vajadzeja restartet kompi..
tad iedomajos ka citiem ari drosvien tadu uzmetis tapec parstarteju kompi atri un iegaju serveri lai pirktu krutos ipasumus un iegrabtu nedaudz naudas... tiku pie LS airporta jo Panty[1337] zuda savienojums nu kamer gaidiju kad tymbark pazudis savienojums(vinam bija LV planning departments(26k ienakumi)) tikmera metajos rinki at infernus... tad man uzrakstija edzha kko un kamer rakstiju atbildi BAMS... mani nobanoja...
ta ari isti nesaprotu par kadiem hakiem tur iet runa?? :S
White_Shadow
Moderator: Moderatori
Re: White_Shadow
nedaudz saprotamak jau vareji 

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris
Re: White_Shadow
aj, specoju tevi vismaz pus stundu, jo bija nakts un īpaši nebija ko darīt, viss sākās ar to, ka uz aizteleportējis uz airport un ar airbrk izmočiji cauri sienai.
Nu tā sāku tevi filmēt, vislaik ar infernusu taisija pāatrinājumus protams, ka ar sobeitu spiežot ALT, tad tu kautkā ielidoji kautkādas mājas sētā un nevarēji tikt ārā un tad tu spaidot, B un ALT'u izķepurojies, tu vienkārši ar hakiem izmeti sevi ārā, es tagad pārskatu video un visu to redzu.
nezinu vai ir jēga uploadot to video.
Nu tā sāku tevi filmēt, vislaik ar infernusu taisija pāatrinājumus protams, ka ar sobeitu spiežot ALT, tad tu kautkā ielidoji kautkādas mājas sētā un nevarēji tikt ārā un tad tu spaidot, B un ALT'u izķepurojies, tu vienkārši ar hakiem izmeti sevi ārā, es tagad pārskatu video un visu to redzu.
nezinu vai ir jēga uploadot to video.