Nejiet "saveposition.txt"
Moderator: Moderatori
Nejiet "saveposition.txt"
Tātad pirms laika es netīšām izdzēsu saveposition.txt pastos forum.sa-mp.com pamekleju adbildes un bija rakstits ja jaustaisa jaunu es uztaisiju a visu ko taisu map editora lieku masinas un rakstu /save nau tas kordinates
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Re: Nejiet "saveposition.txt"
kāds map editors? samp nav map editora, kā arī map editoram nav sakara ar savedpostitions.txt.

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
-
- Nelabojams spameris
Tieši tā, MTA ar SAMP nekas nasaista, kā vien GTA:SA.
Vēl jo vairāk, ka "savedpositions.txt" atrodas *My DocumentsGTA San Andreas User FilesSAMP .
Nav, man liekas, pat jauns pašam jātaisa, vienkārši jāuzraksta /save jebkurā samp serverī un viņš uztaisīsies pats. Jo manuprāt, viņš tikko ieinstalējot arī nav, parādas tikai tad, kad izmanto šo /save komandu.
Vēl jo vairāk, ka "savedpositions.txt" atrodas *My DocumentsGTA San Andreas User FilesSAMP .
Nav, man liekas, pat jauns pašam jātaisa, vienkārši jāuzraksta /save jebkurā samp serverī un viņš uztaisīsies pats. Jo manuprāt, viņš tikko ieinstalējot arī nav, parādas tikai tad, kad izmanto šo /save komandu.
tnx cetrain un aleksi
EDIT: jaa bet ir kā ievietot caur sa-mp masinas?
EDIT: jaa bet ir kā ievietot caur sa-mp masinas?
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Paņem to mašīnu kuru gribi, nokrāsā tādā krāsā kā vēlies, nostājies tur kur gribi savu sažīnu un raksti /save mašinasnosaukums (var arī nerakstīt, bet es parasti pierakstu, lai vieglāk atcerēties)

Vo tnx you guys you are tha best
man arī ir šī problēma, bet daru visu kā vajag iekš samp servera, bet tik un tā man uz datora nav vsp nekāds savedpositions fails ar tadu nosaukumu, bet iekš spēles paradas kad itka ir saglābātas koordinātes.Certain[ADT] wrote:Tieši tā, MTA ar SAMP nekas nasaista, kā vien GTA:SA.