SA LV

Ievieto un aplūko bildes un video, kas uzņemti GTA SA.

Moderator: Moderatori

msh
Jauniņais
Jauniņais

SA LV

Post by msh »

Stāsta jau ka latvietis latvietim esot labākā barība.. |:) Tā nu par cik p o k e m o n o s SA domubiedru grupā kāds [iespējams, pats autors] iemeta linku uz šā foruma topiku, kurā aprakstīts kārtējais podā noraušanas vērtais SA patulkojiens, nolēmu piereģistrēties un padalīties ar savu veikumu.
Tātad, ekrānšāviņi paliek tie paši, kas agrāk :D
Image
Image
Ja kādam nav ko darīt, drīkst vēl kādus ekrānšāviņus uztaisīt, jo, kā rāda mans paraksts, man nav uz kā palaist SA, tikai, lūdzu, neizmantojiet to tizlo bildites.lv sterveri :D
Kas pagaidām izdarīts - +/- visa izvēlne [kaut kur statistikā varbūt atradīsies daži nepārtulkoti ieraksti], dažas mazās apakšmisijas [ugunsdzēsēji, ātrie, kaut kādas sacensības], lielais vairums tekstu, kas var parādīties, blandoties apkārt bet nepildot misijas, kā arī dažas pirmās misijas. Un daudzi izmētāti teksti talākās misijās. Pārbaudīts uz PC un PS2, oriģinālo xkasti vēl neesmu nopircis, tāpēc nav sanācis izmēģināt, vai xkastes versijai der tie paši fonti kas PC versijai vai atkal jātaisa jauni.
Ko nu vēl vairāk... Ā, nu jā, failus arī it kā vajadzētu :D
fonts.txd
fonts.dat
spanish.gtx
Domāju ka nav jāskaidro, kas ar tiem failiem jādara. PC versijai nez kāpēc pēc tā visa samešanas paliek vairs tikai divas valodas izvēles, kas angliski būs English un Spanish, līdz ar to jāpārslēdzas uz otro.
Ā, un ja nu vēl kāds no šī foruma apmeklētājiem reizēm mēdz vienatnē vai divatā paspēlēt PS2 SA, tad te vēl būs PS2 fonts.txd. Pārējie divi faili der no PC versijas. Lieki piebilst ka lai palaistu neoriģinālo spēli, vai nu jāizmanto ESR, vai PS2 jābūt aprīkotam ar modčipiņu. Ja kādam interesēs, uzrakstīšu arī kā SA iso failā iepačot tos failus :D
Nu gan it kā būtu viss |:) Šī ir kāda trešā vai ceturtā reize, kad tulkoju SA un kāda otrā vai trešā, kopš izmantoju normālus fontus, bet pirmā, kad es mēģinu savu veikumu kaut kur izplatīt, tāpēc es domāju ka tas nekur nepazudīs. Vismaz tuvāko mēnesi man būs maz darba, tāpēc jāatsāk nopietnāk tulkot pusotru [kādu mēnesi nebiju neko darījis lietas labā]. Vispirms kaut kā jāiztulko, pēc tam varēs taisīt visādas stila korekcijas. Tas amerikas nēģeru geto žargons tak nav normāli tulkojams (finger)
Last edited by msh on 11 Feb 2011, 23:22, edited 1 time in total.
axp2400+, 768 MB rāmja, SA darbināt nespējoša TNT2 64, 3x PS2 - v3, v4 un v12, visi spēj darbināt SA :D , nu jau xbox v1.4, kas arī spēj, kā arī PSP 3003 6.20 TN-C, priekš tā diemžēl neviens SA neizlaida...
[BB]Bonnie[O]
Rakstnieks
Rakstnieks

Re: SA LV

Post by [BB]Bonnie[O] »

Es arī vēlētos tādus pa latviski. Labs darbs, veidotājam. ;)
Image
msh
Jauniņais
Jauniņais

Post by msh »

K4F_4empion wrote:Es arī vēlētos tādus pa latviski. Labs darbs, veidotājam. ;)
Iekopē failus atbilstošajās mapītēs... :D

Nedaudz patulkots uz priekšu, šodien vēl pa lētuci iepirku oriģinālo xkasti un tās SA, vēl tik jāuzhako un tad zinās, vai mans veikums ir savietojams ar visiem SA portiem vai nav |:)
axp2400+, 768 MB rāmja, SA darbināt nespējoša TNT2 64, 3x PS2 - v3, v4 un v12, visi spēj darbināt SA :D , nu jau xbox v1.4, kas arī spēj, kā arī PSP 3003 6.20 TN-C, priekš tā diemžēl neviens SA neizlaida...
Quarry.
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Quarry. »

Es uzliku.. Nepatika tas, ka Tu esi pārtulkojis visus čalīšus - Sweet uz Sviit, Big smoke uz Lielo dūmu.. pēc šitā rodas viens jautājums - WTF?
Image
msh
Jauniņais
Jauniņais

Post by msh »

Kā jau es rakstīju, vispirms vajag dabūt visu latviski, un tad varēs domāt par stilu.
Kā tad tu iesaki? Latviešu valodā nav "big smouk" |:) Svītu jau varētu par saldo, bet tizli izklausās, tāpēc atstāju oriģinālu - jeb tu gribēji ar w, kura latviešu alfabētā nav? :D Ja vairs nekā cita nebūs ko darīt, hoķ varēs viņus pārsaukt par Kārli, Jāni un Pēteri :D)
Quarry.
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Quarry. »

:D
Labi, aizmirsti.. :D
Btw, projekts labsm turpini. :P ^^
Image
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Msh, starp citu, internacionālus vārdus/nosaukumus nekad nepārtulko savas tautas valodā. Lūk aktuāls piemērs no dzīves latvijā, gudrās galvas ir lēmušas par daudziem pārlatviskošanas piemēriem, tajā skaitā par šiem dažiem, eiro, latviski pareizi būtu eirs vai eira. Visas auto markas, it īpaši jo Peugeot, kuru tautā mēdz dēvēt par "pežo", kas būs, ja mēs šo vārdu pārveidosim latviski pareizi? Tad tur nekas smuks nesanāk. Tāpatās sanāk ar Renault, rena vai rens?
Un tagad vēlreiz padomā, ko tu pateici: "Kā tad tu iesaki? Latviešu valodā nav "big smouk" Svītu jau varētu par saldo, bet tizli izklausās, tāpēc atstāju oriģinālu - jeb tu gribēji ar w, kura latviešu alfabētā nav?"
Pirmkārt jau tie ir cilvēku pseidonīmi/vārdi, un būtu jau nu cilvēkam jāzin, kā tādus jaunu noteikti neviens nepārlatvisko. Ja arī pārlatvisko, tad tur ir daudz un dāžādi izņēmumi, īstais vārds/uzvārds priekšā un pēc tam tikai iekavās seko latviskais tulkojums. :)
Vot tā draudziņ, izskatās, ka tev tur skolās neko nemāca.
▲▲▲
msh
Jauniņais
Jauniņais

Post by msh »

Eira ir eira, peža ir peža un hrenis ir hrenis xD
Definē vārdu "internacionāls" :) "Gudrās galvas" varēji labāk nepiesaukt, viņu dēļ uz kastes latviešu valodu lietot netaisos - daudz vieglāk saprast ir angliskos terminus nerunājot par to, ka no visādiem latviskiem terminiem vēmiens nāk. Un ja jau tu piesauc netulkošanos un skolu, atliek pieņemt ka tev ir sanācis palasīt maz grāmatu. Pirms ~16 gados nāca kaste ar netu, parasti es grāmatas lasīju pa vienai dienā - un zini, ne reizes nebija tā, ka, piemēram, krievu kriminālromānā būtu rakstīts, piemēram, юрии, андреи, валентина kirilicā, bet gan tas viss smuki latviski. Vai, kaut vai, Enidas Blaitonas [un nevis Enid Blyton |:) ] Noslēpumu Salā, kuru man kādus 10 gadus agrāk tik ļoti patika lasīt, ka pārdesmit reizes izlasīju un mana A80 bardakā glabājās, ja pie kāda ārsta rindā jāgaida - tur arī kaut kā izpalika Jack, Michael, Eleanor, un aizmirsu kā to vienu meiteni sauca :) Un tā tālāk un tā joprojām. Tāpēc nevajag tik gudri stāstīt par lietām, par kurām tu neko nezini. Oriģinālo vārdu un uzvārdu mēdz vienīgi pieminēt, teiksim, ziņās, un arī tad iekavās aiz latviskotās versijas vienu reizi - palasi kaut tvnetu, būs pārsteigums :) Bet visādās latviskās grāmatās autora vārdu un uzvārdu bieži vien var tikai pēc tās piezīmes, no kā tulkots, pateikt, jo visur citur atkal tas ir latvisks... Tas ka skoti tulkojot SA pārējajās četrās oficiālajās valodās, vārdus atstāja tos pašus, nav nekāds etalons :) Tā nu katrs vadās pēc tā, kas viņam zināms - es pēc iedzimtas valodas izjūtas [jau pat skolā ejot valodas likumus nezināju :D ] un entajām izlasītajām grāmatām, tu pēc no pirksta izzīstām muļķībām... :D
P.N. Kāpēc vispār piesauci skolu? Man NVSk ir vairākus gadus veca pagātne...
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Man neinteresē tava "aizraujošā" pagātne un tavi brīnišķīgie brīži ar tavām grāmatām. Kā arī smaidiņus tu liec pēc katra teikuma, kas man liek daudz ko noprast par tevi. Ja godīgi, tad tas, ko tu pateici bija vēl lielāks bezsakars par manējo. Teikšu atklāti, man nerausta ne tavs projekts ne tas, ko tu te raksti, izteicu tikai savas domas.
▲▲▲
msh
Jauniņais
Jauniņais

Post by msh »

Prieks par tavām spēcīgajām nopratnes spējām.

Lai vai kā, pēdējās nedēļas laikā nedaudz šis tas iztulkots, pavisam nedaudz, faila saite, protams, pirmajā postā izlabota. Centīšos laboties un tulkot vairāk :D Vēl pirms nedēļas tika xkastei uzlikts softmods un atklāts ka lai arī fonti ir 8 bit kā PC versijai [pret 4 bit PS2], bet saturs ir pavisam savāds un nelietojams - vismaz no txd workshop viedokļa. Būs jārok dziļāk.
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Šimi, ko tu te dari? Škic prom!
msh
Jauniņais
Jauniņais

Post by msh »

Skotijs :D)
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

Šimis :D) :D)
msh
Jauniņais
Jauniņais

Post by msh »

Bikše Image

Pietiks? xD
Bboy-Rassell
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Bboy-Rassell »

tinies :P
Post Reply