Aizeju
Moderator: Moderatori
- Funeraleee
- Nelabojams spameris
Aizeju
Nu jā , tātad visiem laba nakts , un gribēju uzrakstīt šeit , kā jau neredzejat , ka es neesmu ilgi bijis online , tatad es aizeju no sampa un Boxga , aizeju tādēļ ka dators nežēlīgi lago , un naudas priekš jauna arī nav , protams tam visam klāt arī skola . Ja gadienā dabūšu jaunu PC , tad atgriezīšos , bet neko nesolu , krč labi ar jums tika pavadīts laiks , admini apgriežat man visas prāvas uz serveri , GL visiem , turās!

Re: Aizeju
uz redzi čali! veiksmi dzīvē! tev visu to labāko. 

- [NWA]Dumper
- Bembists
Nu varēji jau palikt forumā, kā daži labi. Bet tas tā, tā jau tava izvēle, lai veicas. Ganjau esi patriots un atgriezīsies.

- [AoD]enternal
- Censoņa
-
- Nelabojams spameris
Bye, and remember, big Scotty is watching you 

- Hustler_WinChester
- CMF
Jā... Žēl, bet vienmēr atcerēšo funerali kā nepārspējamu fotošoper. Un lai nolādēts šis lagojošais dators un visi heiteri sadeg!

Gribu ģimenes dzīvi, nevis mauku, ko izpist,
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
Jo kam man vajag čiksu, ja ir plauksta un viģiks.
- [BB]Bonnie[O]
- Rakstnieks
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris
- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris
Ceru uz to labāko, atgriešanos.
Tavas nepārspējamās Photoshop prasmes, vienkārši varu tikai apbrīnot. Biji arī aktīvs un labs administrators, kurš darīja to kas administratoram pienākas.
Atā es tev neteikšu, jo ceru un ticu, ka atgriezīsies, neskatoties uz to kādā "pakaļā" ir tava valsts.
P.S Piedodiet par vārdu "pakaļā", bet nevienu šajā vietā nevarēju ielikt. Izdomas nav šī vārda vietā.
Tavas nepārspējamās Photoshop prasmes, vienkārši varu tikai apbrīnot. Biji arī aktīvs un labs administrators, kurš darīja to kas administratoram pienākas.
Atā es tev neteikšu, jo ceru un ticu, ka atgriezīsies, neskatoties uz to kādā "pakaļā" ir tava valsts.
P.S Piedodiet par vārdu "pakaļā", bet nevienu šajā vietā nevarēju ielikt. Izdomas nav šī vārda vietā.

- Chosen[Vendetta]
- Servera admins
Nu veiksmi tev dzive. Ceresim kad vel kadreiz atnaksi pie mums paspelet .

Ja es būtu kosmonauts, es uzmīztu uz zemes