Nismo_AmP
Moderators: Moderatori, Servera administratori
-
- Jauniņais
Nismo_AmP
Nismo_AmP ban manu braali _WTF_genius un vinam uzlika ip adreses ban jo apsaukaajaas bet vajadzeeja kick vai muted bet vins uzreiz uzluka ip adreses ban un es serverii tikt ieksaa nevaru
-
- Jauniņais
Re: Nismo_AmP
ja mani kaads nepaziist tad es esmu vecais edmunds123 bet uzliku registreeju jaunu niku
nu es jau arii vareetu mieriigi noraut banu un uztaisit citu acc un tāpat pateikt.
es par turpmāku ban, bet vispār par ko tam muļķim bija bans?

nismo_AmP Ir Servera Galvenais
un ja kas... varbut tavs sikais brālītis patiesiba esi tu un ja neesi... Varbut tavs sikais bralitis Apsaukajaas ilgi pienjemsim 30min tad gan vajdzeetu ban 

Last edited by [AoD]RusH on 03 Jul 2008, 10:55, edited 1 time in total.
- Anus[G_Unit1337L33t][T]
- Nelabojams spameris
Man Jau vnk liekas ka tas Davidoson ir Genius un Vnk Grib sev dabuut unban tapeec taisa teemas un Jaunus acc....!
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Man ar ta liekas jo shim tapat ka genius patik dubultposti
par rakstības stilu kas ir identisks,vispār nerunāsim.
-
- Jauniņais
Man ir siikais braalis vinu sauc vladimirs vins iet arii kaa vovis un strings taapat _WTF_genius vins loti dirsaas
Neticās kaut kā... Tikko reģistrēts Lietotājs 

-
- Jauniņais
mans vecais profils bija edmunds123 man tas jau noriebaas un uztasiiiju citu
-
- Nelabojams spameris
Stūlbuma maksimums.
njaa arii neticaas ka var noriebties profils... un vē lviena lieta kaa var krapties ar to ka ir mazais braalis. parasti braaljiem ir uz abiem viens kompis un vinji speelee tikaiuz mainjaam un taa vinjsh citreiz ieiet ar vienu niku citreiz ar citu utt...
-
- Nelabojams spameris
Davidson14 wrote:Nismo_AmP ban manu braali _WTF_genius un vinam uzlika ip adreses ban jo apsaukaajaas bet vajadzeeja kick vai muted bet vins uzreiz uzluka ip adreses ban un es serverii tikt ieksaa nevaru
Tu arī saproti to ka adminiem ir ZB ņemties ar tādiem sīkajiem kuri neprot savaldīt muti ? Tas ka viņu izkikos neko nemainīs varbūt tajā brīdī vairs nelamāsies bet tas atkārtosies. Un ko tu zini moš tas tavs uberīgais brāļuks ģēnijs ir arī agrāk lamājies. Un šis vnk bija pēdējais piliens admina pacietībā. Jo cik var krāmēties ar tādiem kā jūs. Jo kamēr jūs nenobano jums vnk nedalec. Viss te pat vairs nav ko apspriest.
- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
Da tas ir genius tikai zem cita account. Lock this shit
-
- Nelabojams spameris
Laikam arī pietiekami skaidri paskaidroju. Slēgts