[ODC]_jannka
Moderators: Moderatori, Servera administratori
[ODC]_jannka
Saksim ar to ka jannka taraneja visus airport3 ar savu jepack un kad es ieskreju baze lai uzpilditos vins man saka ar zagji uzbrukt un ari nogalinaja
Man liekas ka noteikumos ir rakstits ka armijas baze aiazliegts galinat citus kamer atrodas ieksa jeb ar kadu ieroci !
http://img65.imageshack.us/my.php?image ... opyvs1.jpg
Man liekas ka noteikumos ir rakstits ka armijas baze aiazliegts galinat citus kamer atrodas ieksa jeb ar kadu ieroci !
http://img65.imageshack.us/my.php?image ... opyvs1.jpg
Brali ilmari 

-
- Nelabojams spameris
Re: [ODC]_jannka
lol labs screen.
- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
pierādi, ka viņš šāva !
varbūt viņš vienkārši skrēja ārā no bunkura ?
bet labi man ītenībā nepatīk šitā strīdēties
varbūt viņš vienkārši skrēja ārā no bunkura ?

-
- Nelabojams spameris
Un īstenībā ņemot vērā to ka man bija slikts garīgais apsveicu tevi ar vienu. Tu man viņu uzlaboji. 
Un nākošā atbilde būs ka tu man uzdirs. ( varbūt )

Un nākošā atbilde būs ka tu man uzdirs. ( varbūt )
te tev bus un jannka sory neirsisu man ir jamacas nedirst pec pirma noliegumaRxTs wrote:pierādi, ka viņš šāva !
varbūt viņš vienkārši skrēja ārā no bunkura ?![]()
http://img77.imageshack.us/my.php?image=samp003cq7.jpg
Brali ilmari 

starpcitu uz to bridi bija smilsu vetra un man video karte ir laba es vnk spelju uz low 800 x 600SaW wrote:Piekrītu riekstam!
ps. Tava video-karte owno
jo spelejot uz max man no izputeja zali dumi nak

piebesija
un man ir 7600 gs AGP 256mb
Brali ilmari 

-
- Nelabojams spameris
Right.... pastijos i-veikalā pat neteikšu ko par viņu domājuman video karte ir laba

neirsisu - ko tas nozīme ?
Šo screen uzreiz varēji iemest.
Netaisi double post izmanto edit.
janka ta ir taisniba jums visiem krutajiem pci-e bet man kompim jau 4 gadi censos uzturet svaigu cik vie nvaru !jannka wrote:Right.... pastijos i-veikalā pat neteikšu ko par viņu domājuman video karte ir laba
neirsisu - ko tas nozīme ?
Šo screen uzreiz varēji iemest.
Netaisi double post izmanto edit.
Ja tu verigak paskatitos tad mana videokarte ir otra labaka agp pec 7600gt nvidia klase moz hkada ati radeon ir labak bet tas taaa uzticos nvidia
Brali ilmari 

- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Labi poila miers tak tanugan iemesls sūdzību rakstīt- Jannka tevi vienu reizi sagrieza 
Ja te visi rakstitu sūdzibas pa to ka tika nogalināti bunkurā tad sadaļa -> Nosūdzi kādu! būtu pilna
Please Close This!

Ja te visi rakstitu sūdzibas pa to ka tika nogalināti bunkurā tad sadaļa -> Nosūdzi kādu! būtu pilna

Please Close This!

Da uzlieciet jannkai to sodu!
Jannka ja tev slikts garīgais tad turies tālāk no boxg, jo tu jau tā ar savu garīgo bojā citiem spēli.!
3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā. Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS.
Jannka ja tev slikts garīgais tad turies tālāk no boxg, jo tu jau tā ar savu garīgo bojā citiem spēli.!
3. Neuzbrukt spēlētājiem, kas atrodas bunkurā. Par iebrucējiem paziņot administrātoriem ar komandu /report [id] [iemesls].
(a) DE-ACCESS.

-
- Nelabojams spameris
Bla bla bla par to uzbrukumu bunkurā uzināju tik šodien jo agrāk bija ka nedrīkst viņā šaudīties. Lkm kāds iespaidojās pēc mana video kur vienu ar nazīti graiziju bunkurā. Tad vēl tādas lietas nebija bet labi pox. - rock On.
Ej tak.. tev būs - rock off.jannka wrote:- rock On.