Image tool and new cars.

Rodas jautājumi? Iegriezies šeit un uzzini atbildi.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Sampo
Jauniņais
Jauniņais

Image tool and new cars.

Post by Sampo »

tātad novilku IMG tool un vēlos replace tos graustus kas ir man samp. Līdzīgī kā Archijam. padarot viņās spīdīgākas vai aizstājot ar citām.

Jautājums sekojoš:

- vai ielikot mašīnas caur IMg tool nebojā samp ar crashiem?

- Pamācību kā ielikt varat iedot?
atradu te pat forumā par img tool bet tur man viss vienos ķeburos.
viewtopic.php?t=265
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Image tool and new cars.

Post by bobiksv6k[1337] »

Stulbi jautāt, vai būs vairāk crashu.. Jā, jo tie ir modi.

Kā to izdarīt?
no sākuma novelc modu. piemēram, gribi aizstāt elegy. Novilksi modu.... extractosi un būs 2 faili - elegy.txd un elegy.dff. Ko darīt, ja ir cits nosaukums, piemēram, admiral.txd un admiral.dff? -Vienkārši pārsauc.
Tātad... tev ir 2 faili ar elegy to nosaukumā. Atver IMGTool, File->Open->gta3.img (Atrodas SA/models mapē laikam). Atvērsies milzīgs saraksts. Tad IMGtoolā pie Edit sadaļas vajadzētu būt Search. Ja nav, tad pameklē citur. Kad esi atvēris search, sameklē tur elegy. Būs faili... elegy.txd, elegy.dff, elegy1.txd, elegy2.txd.... Tev vajadzēs TIKAI elegy.txd un elegy.dff. Spied labo klikšķi uz viena no failiem sarakstā. (vai nu elegy.txd, vai elegy.dff), Replace, un tad tur attiecīgi kkā ievieto modoto elegy.txd vai elegy.dff.
Svarīgi: Uztaisi backupu elegy.txd un elegy.dff. Kā to izdarīt? -Kad esi sameklējis IMGToolā elegy.txd un elegy.dff, tad uz tiem labo klikšķi un extract. Ievēro, ka vajag to darīt katram atsevišķi.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
PartyRock
Jauniņais
Jauniņais

Post by PartyRock »

Bobik tas ir viens no veidiem,ta4u nejau tas atrakais,vienkarsaak ir novilkt gta mod installer un vnk extraktet +veel vari savu nosaukumu masiinai uzraxtiit! Caur img tool protams var to dariit bet daudz lielaakas iespejas ir kljudiities uzliekot failu dff virsu txd,bet gta san andreas mod installer to izdara pats!
Image
Sampo
Jauniņais
Jauniņais

Post by Sampo »

omg. To šitu es zinu. ar to var skaitīt ka man samp jau vispār nav. ar img Tool ir iespeeja gūt labumu. Tākā vari savu gudrumu paturēt. xD
Image
Post Reply