1.Tavs īstais vārds.
Ints, uzvārdu gan neteikšu, jo nav īpaša vēlme izklāstīt savu personīgo informāciju internetā, zinot tos jaunos, gadu ziņā, spēlētājus, kuri pēc tam kladzina to pa visurieni, kur vien var.
2.Tavs pašreizējais vecums.
Esmu 18 gadus jauns.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai
nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)
Adminēšānā man ir diezgan liela pieredze, jo adminēju engeims kādu gadu un vēl joprojām tur esmu administrātors, kā arī moderātors forumā, vēl esmu bijis administrātors kaut kādā pagrīdes serverī, kuram nosaukumu diemžēl neatceros, pārējās vietas, kur esmu adminējis ir manis paša veidotās web lapas, kad vēl spēlē Counter Strik`u.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu.
Diemžēl esmu ielicis tikai 2 sūdzībās, jo domāju, ka man nav jēgas likt, jo ir citi, kuri ieliks, pārsvarā sūdzos BWS`am pa skypu.
1) viewtopic.php?t=8655
2) viewtopic.php?t=8674
5.Kāds mums būs labums no tevis?
Labums, es īsti nezinu kāds, bet varu teikt to, ka palīdzēšu sodīt pārkāpējus, uzturēt kārtību serverī cik vien būs manos spēkos.
6.Cik bieži spēlē SA-MP.
SA-MP es spēlēju kādas 2-3h dienā (brīvdienās varu daudz ilgāk, jo man vienkārši šogad ir 12, klase, ceru, ka saprotat), bet bija doma pamest šo projektu un tad sāku apsvērt domu, ka labāka komūna aktivitātes ziņā nebūs, tāpēc arī uzskatu, ka vajadzētu piestāt šeit.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī.
BoxG, ja godīgi nespēlēju ilgi, neņemiet vērā reģistrācijas laiku, tas bija sen, jo biju samp komūnu meklējumos, bet ja rēķina precīzi, tad kādus 4 mēnešus.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki.
Agrāk spēlēju ar niku ImiiC (nē, es neesmu tas imiic, kas agrāk šeit spēlēja), bet tagad jau kādu laiciņu ir Imis.
9.Kā uzzināji par BoxG community?
Par BOxG? grūti spiezt, jo tas bija diezgan sen, liekas, ka no kāda spēlētāja engeims serverī, jo gāja runas, ka BoxG ir labākais komūns/serveris aktivitātes ziņā un tā pamazām sāku pāriet uz šejieni, un godīgi sakot šeit man patīk, jo īpaši forums.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Tātad, mani sauc Ints, esmu 18 gadus jauns, mācos 12. klasē. Dzīvoju izbijušajā Bauskas rajonā, jo kā zinat vairs nav rajonu, bet gan novadi, īsāk sakot Rundāles novadā, Svitenes pagastā, precīzu adresi gan neteikšu.
Patīk nodarboties ar visdažādākajiem sporta veidiem, piemēram, Basketbols, futbols, florbols, volejbols un kā arī galda teniss. Pēdējā laikā esmu sācis mācīties strādāt ar fotošopu, bet līdz līmenim, lai varētu sākt kaut ko skaistu un radošu taisīt neesmu ticis. Pēc draugu teiktā esmu jautrs, bet brīžiem arī apnicīgs, jo pārāk bieži kaut ko bezsakarā vāros, bet tas ir tikai draugu pulkā. Vēl esmu esmu tāds cilvēks, kuram patīk sēdēt forumos/blogos.
Imis
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Re: Imis
Serverī gan neesi īpaši bieži manīts, vismaz ne manā redzes lokā. Nezināju, ka šājā projektā ir vēl kāds pilngadīgais un palasot tavu pieteikumu varu spriest, ka tev vismaz galva ir uz pleciem. Uzreiz saku, ka, ja tu uzlabotu savu aktivitāti serverī, tad manas domas par tevi noteikti mainītos, bet zinot tos pilngadīgos cilvēkus, nedomāju, ka ilgi spēsi noturēties projektā, pats saproti, ballītes, studijas, jāsāk pašam sava dzīve... Nedomāju, ka spēsi būt ļoti aktīvs administrators un tādi sestdienas, svētdienas garāmgājēji arī nav nepieciešami. Šoreiz pret.
▲▲▲
Re: Imis
pagaidām atteikts, bet, ja aktivitāte palielināsies un izmantosi /report aktīvi, tad problēmu nebūs un varēsi kandidēt uz statusu. 

Mans skype niks ir gibox_gibox . Uz "Tu Te?", "Gibox ?", "Sveiks" u.c. neatbildu. Atbildu tikai uz konkrētiem jautājumiem.