INDIGO
Moderators: Moderatori, Servera administratori
- blossom[eQ]
- Censoņa
INDIGO
1) INDIGO
2) Nemāk rakstīt latviski, nezin servera noteikumus
*3) zemāk norādīts
4) Negodīga izturēšanās jeb diskriminē mani. Es sapircies krutos īpašumus. Nolaidu spēlīti uz leju un dodos skatīties filmiņu. Ap to laiku Certains Un Heimis sēž serverī un adminē/izklaidējas, bet ne par to ir stāsts. Atgriežoties spēlīte ieraugu, ka mani izmeta INDIGO par afkošanu itkā neatļautā vietā. Labi tam es vēl noticētu bet tur pat man blakām afkoja arī BanneD savā sentinelā, kuru nemaz nedomāja izkikot, tikpat labi to var uzskatīt par spēlēšanos ar administratora privilēģijām. Tādējādi pazaudēju savus īpašumus un naudu ko būtu sapelnījis. Protams atgriežoties spēlītē mani īpašumi tika `izķerti`. Un kompensācijas te jau neviens žīds neizsniegs.. -,-
5) Likvidēt.
Bildīte - transporti pazūd pēc izkikošanas, tapēc tur nav sentinelītis.
http://img233.imageshack.us/img233/5122/samp006kc.png
EDIT
Saruna pēc:
http://img815.imageshack.us/img815/3162/samp007i.png
EDIT
Servera noteikumos nekur nav rakstīts, ka nedrīkst nolaist spēlīti atrodotiesp ie exporta vai kaut kas par nepareizu transporta novietošanu.
2) Nemāk rakstīt latviski, nezin servera noteikumus
*3) zemāk norādīts
4) Negodīga izturēšanās jeb diskriminē mani. Es sapircies krutos īpašumus. Nolaidu spēlīti uz leju un dodos skatīties filmiņu. Ap to laiku Certains Un Heimis sēž serverī un adminē/izklaidējas, bet ne par to ir stāsts. Atgriežoties spēlīte ieraugu, ka mani izmeta INDIGO par afkošanu itkā neatļautā vietā. Labi tam es vēl noticētu bet tur pat man blakām afkoja arī BanneD savā sentinelā, kuru nemaz nedomāja izkikot, tikpat labi to var uzskatīt par spēlēšanos ar administratora privilēģijām. Tādējādi pazaudēju savus īpašumus un naudu ko būtu sapelnījis. Protams atgriežoties spēlītē mani īpašumi tika `izķerti`. Un kompensācijas te jau neviens žīds neizsniegs.. -,-
5) Likvidēt.
Bildīte - transporti pazūd pēc izkikošanas, tapēc tur nav sentinelītis.
http://img233.imageshack.us/img233/5122/samp006kc.png
EDIT
Saruna pēc:
http://img815.imageshack.us/img815/3162/samp007i.png
EDIT
Servera noteikumos nekur nav rakstīts, ka nedrīkst nolaist spēlīti atrodotiesp ie exporta vai kaut kas par nepareizu transporta novietošanu.
18 beigušies brīdinājumi, 5 beigušies bani
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Re: INDIGO
Tu tur konkrēti ar Packer biji nostājies, ka garām nevarēja tikt. Līdz ar to export bija traucēts. Tādam Sentinelam var mierīgi pabraukt garām, bet nu cmon, Packer ? Šī sūdzība manuprāt ir bezjēdzīga, es INDIGO vietā būtu rīkojies tāpat.
Pasaki ,kas tad man bija jādara,ja tu pieliec mahu pie export vietas un nevar exportēt,Es tik darīju savu darbu,ez nezinu vai par to varēja kick,bet es to izdarīju,manuprā bezjēdzīga sūdzība.

- Dinozaurs[ADT]
- Jauniņais
Trauceji
Es biju tas, kuram tu trauceji export. Lieta tada, ka Banned masinu bija atstajis atslegtu, bet tu samo SMAGO nolicis ta, ka nevar tikt garam un aizslektu.
Vieglo aistumu prom, tas man vairs netrauceja. Aizstumu smago, tas atkal paradijas tani pasa vieta kur staveja, aizstumu velak pasu gagletu ar smago, nekas nemainijas.
Vieglo aistumu prom, tas man vairs netrauceja. Aizstumu smago, tas atkal paradijas tani pasa vieta kur staveja, aizstumu velak pasu gagletu ar smago, nekas nemainijas.
- blossom[eQ]
- Censoņa
@ hemi, bet tu nekikoji kad jūs ar certain priecājāties par kaut ko.
Noteikumos nav rakstīts, ka nedrīkst nolaist spēlīti atsevišķās vietās, un nekas tur nav arī minēts par blokādes aizliegšanu. es saprastu ja es būtu iekš exporta teritorijas - tur kur AC ķer, tad es klusētu, bet es biju krietni nost.
Un otrkārt mani viegli varēja apbraukt - ap mājām vai otro iebrauktuvi.
Noteikumos nav rakstīts, ka nedrīkst nolaist spēlīti atsevišķās vietās, un nekas tur nav arī minēts par blokādes aizliegšanu. es saprastu ja es būtu iekš exporta teritorijas - tur kur AC ķer, tad es klusētu, bet es biju krietni nost.
Un otrkārt mani viegli varēja apbraukt - ap mājām vai otro iebrauktuvi.
- Dinozaurs[ADT]
- Jauniņais
s
Tad kad hemis ar certain bija on, tad vel neviens ar export nenodarbojas, un nevies nesudzejas.
Un starpcitu tur ir export zona un diezko viegli tevi apbraukt nevareja, kadel man butu jabrauc kautkur apkart, ja var braukt pa taisno, BET nee 1 gudrinieks kautko iedomajas te no sevis.
Un starpcitu tur ir export zona un diezko viegli tevi apbraukt nevareja, kadel man butu jabrauc kautkur apkart, ja var braukt pa taisno, BET nee 1 gudrinieks kautko iedomajas te no sevis.
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Tajā brīdī kad mēs ar Certainu braucām nevienam tas netraucēja, jo mēs vienīgie spēlējām, visi pārējie bija AFK. Pēc kāda laika man Dinozaurs uzraksta, ka tu tur vel stāvi un traucē visu export kustību. Acīm redzot INDIGO bija tajā brīdī serverī, to visu redzēja un attiecīgi rīkojās.@ hemi, bet tu nekikoji kad jūs ar certain priecājāties par kaut ko.
Noteikumos ne tikai tas nav rakstīts, tur arī daudz kas cits nav rakstīts. Dažreiz administratoram ir jāpieņem lēmums nebalstoties uz to kas rakstīts noteikumos.Noteikumos nav rakstīts, ka nedrīkst nolaist spēlīti atsevišķās vietās, un nekas tur nav arī minēts par blokādes aizliegšanu. es saprastu ja es būtu iekš exporta teritorijas.
Rekur vel kko interesantu man atsūtija. Par šito vien tevi varētu iebāzt jailā.
Hemi,hemi,hemi.
Neatceries,ka mēs arī tā paši darījām? Domāju,ka kick šoreiz nebija pelnījis,jo vēl bija citas vietas pa kurām iebraukt.
Neatceries,ka mēs arī tā paši darījām? Domāju,ka kick šoreiz nebija pelnījis,jo vēl bija citas vietas pa kurām iebraukt.

- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers
Es domāju, ka visi apzinās to, ka pēc update exports ir palicis par vienu no nozīmīgākajiem peļņas avotiem un daudziem, ieskaitot mani un pārējos administratorus, tas tiešām nepatīk, ja kāds tirliņš tur traucē vai maisās pa vidu. Protams, noteikumos nekas nav minēts par šāda veida traucēšanu, jo uzskaitīt katru veidu, kā varētu traucēt citiem būtu vienkārši nereāli, to būtu simtiem. Un es domāju, ka, ja pirms update GaGlets būtu mēģinājis šādā veidā kādam traucēt exportēt, tad daudz maz administratoriem tas būtu pie pakaļas. Iemesls tam varētu būt tas, ka tad viņš nebija tik nozīmīgs.
Šeit varētu vest garas diskusijas par to, kurš kuram traucēja. Vai nu administratoram tas nebija izdevīgi, ka tu, GaGlet, sēdi tur un traucē exportēt, vai arī vienkārši kāds tev vēlējās ieriebt. Reāli, tur apkārt tai iebrauktuvei vēl katrā pusē ir pa caurumam un tās pāris sekundes, ko tu tur zaudē tiešām ir nenozīmīgas...
Es domāju, ka tu arī apzinies to, ka tas nebija īpaši smuki tur sēdēt ar to fūri un bloķēt to iebrauktuvi, protams, nav noteikumu, kas to aizliegtu, bet kā jau Hemis teica, administrators tiešām šajā gadijumā pats varēja pieņemt atbilstošu soda izpildes veidu. Ar to es vēlējos pateikt, ka, cerams, tu no kļūdām mācīsies un pārējie tagad zinās, ka spēlēties export'a teritorijā nav tā labākā ideja.
Izsaku tev visdziļāko līdzjūtību par zaudētajiem īpašumiem.
Šeit varētu vest garas diskusijas par to, kurš kuram traucēja. Vai nu administratoram tas nebija izdevīgi, ka tu, GaGlet, sēdi tur un traucē exportēt, vai arī vienkārši kāds tev vēlējās ieriebt. Reāli, tur apkārt tai iebrauktuvei vēl katrā pusē ir pa caurumam un tās pāris sekundes, ko tu tur zaudē tiešām ir nenozīmīgas...
Es domāju, ka tu arī apzinies to, ka tas nebija īpaši smuki tur sēdēt ar to fūri un bloķēt to iebrauktuvi, protams, nav noteikumu, kas to aizliegtu, bet kā jau Hemis teica, administrators tiešām šajā gadijumā pats varēja pieņemt atbilstošu soda izpildes veidu. Ar to es vēlējos pateikt, ka, cerams, tu no kļūdām mācīsies un pārējie tagad zinās, ka spēlēties export'a teritorijā nav tā labākā ideja.
Izsaku tev visdziļāko līdzjūtību par zaudētajiem īpašumiem.
▲▲▲
- blossom[eQ]
- Censoņa
Smieklīgākais jau tagad liekas tas, ka pēc izkikošanas viņam piederēja viens no maniem īpašumiem, tagad divdomīgi sanāk, savtīgu iemeslu dēļ to darīja vai patiešām labu mērķu vārdā.
Muļķīgi jau muļķīgi, bet tas ir DM serveris, traucē ārdies, peries, nevis tur kaut kāds roleplay or something.
Ervuha jau minēja, tās dažas segundes tiešām ir nenozīmīgas + Vai tad arī nepastāv rampas? varējāt būt varoņi un lēkāt pāri..
Princips ir tāds: Tas kas nav noteikumos aizliegts to drīkst darīt. Un hemi ja tur nav daudzas lietas rakstītas, tad vajadzētu parūpēties, lai būtu, ne tā?
+
Izvirzu atkārtotu apsūdzību par indigo. Serverī sēžu, mani apsaukā viss visādos vārdos, INDIGO tikmēr pa airport3 lēkā, redz čatu un neko nedara lietas labā, pēc gluži vai minūtes man par kaut kādu nenozīmīgu suņu dzimtas vārdu krievu valodā pēc pāris minūtēm uzliek muti uz 1k sec.
Bildīte varbūt būs, editošu ja atradīšu īstos.
Muļķīgi jau muļķīgi, bet tas ir DM serveris, traucē ārdies, peries, nevis tur kaut kāds roleplay or something.
Ervuha jau minēja, tās dažas segundes tiešām ir nenozīmīgas + Vai tad arī nepastāv rampas? varējāt būt varoņi un lēkāt pāri..
Princips ir tāds: Tas kas nav noteikumos aizliegts to drīkst darīt. Un hemi ja tur nav daudzas lietas rakstītas, tad vajadzētu parūpēties, lai būtu, ne tā?
+
Izvirzu atkārtotu apsūdzību par indigo. Serverī sēžu, mani apsaukā viss visādos vārdos, INDIGO tikmēr pa airport3 lēkā, redz čatu un neko nedara lietas labā, pēc gluži vai minūtes man par kaut kādu nenozīmīgu suņu dzimtas vārdu krievu valodā pēc pāris minūtēm uzliek muti uz 1k sec.
Bildīte varbūt būs, editošu ja atradīšu īstos.
Gaglet ,ko tu te melo,es vispāŗ serverī nēesmu tagad bijis,tu vienkārši nevari samierināties,par to ,ka kick tevi,ka atstāji mahu ,tur kur nevajag.Nu ,ko lai saka ,fantāzija tev tiešām strādā.Moderātori slēdzies ciet,savādāk iet offtopicā.

- blossom[eQ]
- Censoņa
Es nemeloju, pa dienu, man vismaz bija diena, jums ap 3/4:00 Skuleris mani nosauc par `Gaili` tu neko nedari. Thick mani par idiotu nosauc vairākas reizes, tu atkal neko nedari ( bet par thick bija kaut kad aizvakar )
Par thick un skuleri man ir bildes, augšuplāde tagad čakarējas, tapēc nevarēšu uz doto brīdi pierādīt. man ir gan bilde kur tu lēkā gan bilde kur mani lamā un tu neko nedari - bildēs redzami datumi un laiki, so no fake.
Man personīgi ace metas, ka uz mani esi `uzēdies` un pārkāpsi savas administratora tiešibas. Protams tu jau vairāk neko nevari izpaust kā vienīgi - ko es te muldot. Tā ir baiļu pazīme. Bailēm īsas kājas, tāpat, kā meliem.
Par thick un skuleri man ir bildes, augšuplāde tagad čakarējas, tapēc nevarēšu uz doto brīdi pierādīt. man ir gan bilde kur tu lēkā gan bilde kur mani lamā un tu neko nedari - bildēs redzami datumi un laiki, so no fake.
Man personīgi ace metas, ka uz mani esi `uzēdies` un pārkāpsi savas administratora tiešibas. Protams tu jau vairāk neko nevari izpaust kā vienīgi - ko es te muldot. Tā ir baiļu pazīme. Bailēm īsas kājas, tāpat, kā meliem.
Last edited by blossom[eQ] on 21 Mar 2011, 23:06, edited 1 time in total.
sry ka te iejaucos bet gailis nav lamu vards un tev nav pirādijumi kad vins tevi ir lamajis vai kaut kas cits taka

- blossom[eQ]
- Censoņa
Nē nu piedod, ja manu skype segvārdu izmanto un saliek kopā ar gaili, kas tad sanāk..
dzindzis gailis.. Rauls protams arī atkārtoti to dara bet man nav nekas pret viņu, es viņam, tā teikt, atļauju.
un ja mani tas aizvaino tad tā ir apsaukāšanās, ne tā? Jeb tavs Flame, ja administrators nevar izprast kas ir un kas nav `flame` tad ko viņš dara tajā amatā?
Edit:
Ā un Heimi, par to video. Šī nav sūdzības tēma/pavediens par mani bet gan par INDIGO. Ja vēlies liec mani jail, es nepretošos.
dzindzis gailis.. Rauls protams arī atkārtoti to dara bet man nav nekas pret viņu, es viņam, tā teikt, atļauju.
un ja mani tas aizvaino tad tā ir apsaukāšanās, ne tā? Jeb tavs Flame, ja administrators nevar izprast kas ir un kas nav `flame` tad ko viņš dara tajā amatā?
Edit:
Ā un Heimi, par to video. Šī nav sūdzības tēma/pavediens par mani bet gan par INDIGO. Ja vēlies liec mani jail, es nepretošos.
Last edited by blossom[eQ] on 21 Mar 2011, 23:13, edited 1 time in total.
ai da liecies miera te visi saprata kad tev strada fantāzija takš vis slēdziet ciet šito ato jau čista iet offtopic.