Liegts publiski sarunāties.

Rodas jautājumi? Iegriezies šeit un uzzini atbildi.

Moderator: Moderatori

Locked
Richy
Jauniņais
Jauniņais

Liegts publiski sarunāties.

Post by Richy »

Sveicināti cienījamie Administrācijas pārstāvi.

Vēlētos jums pajautāt un iespējams lūgt jums atrisināt savu problēmu. Tātad ilgi nebiju spēlējis boxg.lv samp serverī, tātad iespējams pēc kāda gada pārtraukuma emsu atgriezies, un esmu mazliet pārsteigts, pilnībā viss serverī ir mainījies, bet ne par to es vēlējos runāt. Ielogojoties spēlē, man uzrāda ilgstošu publisku sarunas liegumu 9999999999... Un jautājums tāds vai šī problēma ir atrisināma, un es pat nezinu iemeslu šim ziņojumam. Paldies tiem, kuri uzklausīs.
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Liegts publiski sarunāties.

Post by Briesmoniz[TITNS] »

Ja jau tik sen nēsi bijis serveri, tad domājams, ka neviens nezinās iemeslu kāpēc tev ir aizliegts sarunāties uz tik daudz sekundēm.
Richy
Jauniņais
Jauniņais

Post by Richy »

Ņā traki gan, tur jau tā lieta ka pats ar neko sevišķi neatceros, iespējams ka tika pārkāpti kautkādi noteikumi, bet cik atceros tad itka aizgāju mierīgi. Un lai vai kā, tik ilgs liegums. :?
Briesmoniz[TITNS]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Briesmoniz[TITNS] »

Tātad esi arī aizvainojies konkrēti kādu no servera administrācijas, vai arī konkrētākais floods.
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Par cik neesi spēlējis tik ilgu laiku, UNmute tev tiks piešķirta. Ienāksi serverī, uzraksti kādam no adminsitratoriem. TC.
▲▲▲
Locked