Nesavienojas ar serveri
Moderator: Moderatori
Nesavienojas ar serveri
Tad nu tā, kādu dienu es vēlos uzspēlēt sa-mp, bet nevaru savienoties ar serveri, uzspiež uz Connect, bet bez reakcijas, nekas nenotiek. It kā viss uzradās - spēlētāji online, pings etc. Neuzskatu, ka nepieciešams pārinstalēt SA. Bet varbūt kādam ir bijis tā un zin risinājumu.
Re: Nesavienojas ar serveri
Liekie faili traucē palaišanu... Man ar tā ir bijis. Bet tad es pilnībā izdzēsu san andreas mapi ar saglabajumiem un instaleeju pa jaunu
man arii taa ir bijis
parbaudi visu forumu
atradisi atbildi, jo to pasu es arii kaut kur sijaa foruma uzdevu

Atradu to tēmu, bet ar video kartes draiveriem man viss kārtībā.
Izdzēsu SA, pārinstalēju, bet joprojām nesanāk ieiet serverī.
man ar tā bij.. bet man palīdzēj ļoti vienkārša lieta kā pc restartēšana.

Man gan nepalīdzēja... 

Neko lieku nepamanīju, ghhh.
-
- Nelabojams spameris
Man arī šitais pats šodien bija tikai no rīta. Man palīdzēja tas ka es vnk izrubiju skype pavisam atslēdzu. Sākumā tas deva mazu progresu bet tomēr krašoja tad rr savu PC un tad atkal tas pats. Bla bla bla izrubiju skype un viss sāka iet. Un tad pēc 10min kad biju paspēlējis sa-mp ieslēdzu skype un viss atkal sāka strādāt. Man skype vispār dīvains palicis pišas nost, met errorus. Tas ir psc. Ceru ka kaut ko saprati no mana murgojuma 

Arī nepalīdz, laikam kkāds trojāns mani piemeklējis.
-
- Nelabojams spameris
Zini man ar tā likās bet tomēr aizgāja beigās.Faust wrote:Arī nepalīdz, laikam kkāds trojāns mani piemeklējis.
- _WTF_genius
- Jauniņais
man ar ta bija bet vaina bija video kartes draiveros pamegini draiverus parinstalet man bija ta ka tie bija novecojusi MAna videokarte ir nVIDIA GeForce 7200 GS/7300 SE un draiveri ir 2 diskos parinstaleeju un gaaja
hi hi hi

- [OFF]Gangans
- Jauniņais
Ja palaid un tas neatveras pārbaudi vai kā process task manageri vispār rādās. Ja nerādās tad moška pārmen kreku.