1.Tavs īstais vārds :
Rihards
2.Tavs pašreizējais vecums :
19
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) :
Serveros eLg , JOKER training server , LW's DM esmu bijis administrators ; Pazīstamākajā torrentu trackerī esmu bijis Uploaders .
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu :
Sūdzības ir vecas, bet esmu atsācis spēlēt.
5.Kāds mums būs labums no tevis? :
Vēlos tikai 2.līmeņa statusu, jo nevajadzēs administratoru palīdzību kad rīkošu pasākumus, jo traucētāju ir daudz un arī tiem kas vēlas piedalīties traucē. Ja tikšu pie šīs iespējas, pieskatīšu serverī lai visi ievērotu noteikumus un tos nepārkāptu, ja uzskatīsies par vajadzīgu, varēsiet iedot lielāku līmeni.
Administratora statusu vēlos ne tikai lai pašam būtu vieglāk rīkot pasākumus, bet lai servera apmeklētāji ievērota tā noteikumus.
6.Cik bieži spēlē SA-MP :
2-3h dienā.
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī :
Mazliet vairāk kā gadu.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki :
VodKeR
9.Kā uzzināji par BoxG community? :
Nejauši atradu serveru sarakstā.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu).
Esmu sportojis, sportoju un sportošu, varu teikt godīgi kad esmu saslimis ar to un tikai priecājos par to. Trenažieru zāli apmeklēju jau 4.gadus. Ir sapnis/velme kādreiz uzkāpt uz skatuves, un varbūt pacīnīties par kādu medaļu un varbūt arī iespēju aizstāvēt Latvijas godu. Esmu pārtraucis sava sporta Audi projektu, jo nepietiek finanses un arī laika viņa nobeigšanai, doma ir viņu nopārdot un paņemt 7 VAZ, iemest 2.0 motoru un paālēties uz ielām. Neesmu smēķētājs, bet pa retam iedzeru. Tgd esmu sācis nodarboties ar BmX jo tas ir jautrs un azartisks sporta veids.
gribēju pieminēt kad tgd serverī aktivtātei ir ļoti švaka, bet es uzkačāšos ļoti ātri.
Quattro2.2 atkartoti.
Moderator: Moderatori
Re: Quattro2.2 atkartoti.
Sry kad te iepostoju bet šis ir fake profils un īstajam quatro jau ir 2 lvl admins taka čali tu failo

- eminemZ[DC]
- Rakstnieks
Re: Quattro2.2 atkartoti.
Šis te profils profile.php?mode=viewprofile&u=8906
ir zem segvārda Nothing, man to pastāstīja viens cilvēks, viņšs gribēja tikt NGT klanā tāpēc maina daudz nikus, acīmredzot sakārojis adminu..
ir zem segvārda Nothing, man to pastāstīja viens cilvēks, viņšs gribēja tikt NGT klanā tāpēc maina daudz nikus, acīmredzot sakārojis adminu..

-
- Nelabojams spameris