zocs
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
Re: zocs
Nez ko daris admini buus unban vai nee,bet pats stulbakais ir tas ka es nevaresu paspelet kamer zocam ban,jo vina ip adrese arii ir mana ka sakas localais interneta tikls
Es domaju ka vinam vajag pasam pasutit unban par 95.sant lai ir vismaz kautkada maciba...

Es domaju ka vinam vajag pasam pasutit unban par 95.sant lai ir vismaz kautkada maciba...

- [NWA]Dumper
- Bembists
Nee vins man dzivo kaiminos un mumms local nets... Ka vins man var but bralis ka vinam ir savadaks uzvards u.t.tSwitchinsh wrote:Tu dirsies man liekas... Un Dumper Taisnība Patiesībā... Dumper a tew zocs brālis ?

-
- Nelabojams spameris
Nismo ne par ko ACC neatņemtu. Es jau dažiem esmu teicis ka tev patīk spēlēties ar adminu.zocs wrote:bla es neko neizdariju tikai prasiju lai atdo manu ACC a atnema man ACC par neko
Sūdīgi Sūdigi Dumper tev neveicas_DuMpEr_ wrote:Nee vins man dzivo kaiminos un mumms local nets... Ka vins man var but bralis ka vinam ir savadaks uzvards u.t.tSwitchinsh wrote:Tu dirsies man liekas... Un Dumper Taisnība Patiesībā... Dumper a tew zocs brālis ?
-
- Nelabojams spameris
Ja čista zini ?zocs wrote:bla es neko neizdariju tikai prasiju lai atdo manu ACC a atnema man ACC par neko
nismo wrote:Es tevi brīdināju kādas 5 reizes vismaz, ka banošu, ja pisīsies man klāt ar to, lai uzlieku tev acc. Teicu, lai ej pie Gibox, ka es tev atpakaļ nelikšu. Bet tu tikai ar saviem plz, plz uzlc, plz panāci savu.
Par manu postu kur ir redzams kā tu ar laika apstākļu maiņu spēlējies vispār nerunāšu.
Last edited by heisyournewgod on 10 Jul 2008, 12:24, edited 1 time in total.
- [NWA]Dumper
- Bembists
wienigā izeja šeit.. http://boxg.lv/viewtopic.php?t=44
- _FortiS_Fizzy
- Jauniņais