2.Tavs pašreizējais vecums. Pašreiz esmu 17.gadus vecs.
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.) Esmu bijis un vēl jo projam esmu dažos cs 1.6. serveros administrātors,tas arī viss.
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. viewtopic.php?t=9695
5.Kāds mums būs labums no tevis? Esmu progresējošs spēlētājs,kurš domā,viņam nebūs problēmas ar adminēšanu,kā arī esmu pamanījis,ka serverī daudzi neievēro noteikumus,un daļa administratoru nav serverī un tāpēc daudzi izsprūk no soda. Būšu aktīvs spēlētājs un tiekšos uz to,lai spēlētājiem nebūtu jādara adminu darbs liekot sūdzības forumā.
6.Cik bieži spēlē SA-MP. SA-MP spēlēju 2-5h,bet ''BoxG" serverī pavadu kādu 1-3h dienā ar atsevišķiem gadījumiem,ja būšu admins,tad tas mainīsies

7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. "BoxG" serveri spēlēju,kādus 3 mēnešus no sākuma pat nebiju piereģistrējies un spēlēju tāpat.
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Man nav bijuši citi niki.
9.Kā uzzināji par BoxG community? Bērnībā daudz spēlēju GTA san andreas,tāpēc vienu dienu izdomāju,ka jānopērk un jāuzspēlē,ieinstalējot nodomāju,ka varbūt jāuzspēlē netā,un tad caur google.lv atradu "BoxG" serveri.
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). Mani sauc Edgars,esmu no pilsētas kurā piedzimst vējš,tātad no Liepājas. Es pārsvarā nodarbojos ar volejbolu,jo man patīk šī sporta veida taktika. Es klausos Rap,Club un Electro mūziku,esmu arī klausijies Audio drugs,(klausāmās narkotikas).Kad nav ko darit eju laukā ar draugiem uz kādu klubu, balli vai kafeinīcu.Patīk iet laukā ar meitenēm kā arī sarakstīties,arī man ir sava otrā pusīte.Dažreiz iedzeru aliņus vai uzpīpēju.Man ir divas māsas un divi brāļi,tātad ģimenē esam pieci bērni,bet par laimi man pašam ir savs PC.Pašam ir arī savs BMX,bet reti,kad braukāju,jo kad aizbraucu uz laukiem-Rucavu tad braukājos ar savu Audi kuru nopirku pa 2009.gada vasarā sakrāto naudu un tākā Rucavā ir viens Policists,kurš tāpat nav ceļinieks izredzes ir 85% ka neuzdūršos uz ceļiniekiem.Bez volejbola nodarbojos ar basketbolu,florbolu un hokeju,bet ar šīm sporta nozarēm nodarbojos nedaudz.Visvairāk patīk skatīties cik meistarīgi spēlē ''Dinamo Rīga'',gan pa televizoru,gan dzīvajā.Skolā man atzīmes nav no labākajām,taču matemātikā man ir 9 vidējā atzīme.Mācos es 10 klasē un nodarbojos ar zīmēšanu skolas pulciņos nākotnē vēlos būt mākslinieks.Tas arī viss.Ar cerību Edgars.