1.Tavs īstais vārds.Mani sauc raivis
2.Tavs pašreizējais vecums. man ir 17 gadi
3.Tava pieredze "adminēšanā". (kādos serveros esi bijis admins(tikai nosaukumu bez precīza linka), kādās web lapās u.t.t.)daudzos [SDK]serveri, un vien rp serveri bet vins nogrima esmu vell bijis par adminu bet netceros tos serverus
4.Ieliec dažus linkus uz sūdzībām, ko esi izveidojis tu. es parak nesudzos un sutu visu adminiem [Abrams]var apliecinat ka sudzejos vinam un esmu ari serveri reportojis
5.Kāds mums būs labums no tevis? esmu aktivs un izpalidzigs un neapsaukajos neuzvienu meginu ar visiem but draudzigs!!!
6.Cik bieži spēlē SA-MP. katru dienu jau kadu 1gadu un sitas ir jauns profils jo veco atdevu draugam
7.Cik sen jau spēlē BoxG serverī. kautkur jau 1gadu
8.Kādi ir bijuši tavi iepriekšējie niki. Gangster4ewer,KTM, No_Fear...Huligan4ever
9.Kā uzzināji par BoxG community? draugs pastastija un biju jau meklejis so serveri kad tiko saku spelet samp
10.Pastāsti par sevi! (stāsti dajebko par sevi, uzraksti nelielu stāstiņu). mani sauc raivis esmu 17 gadus vec patik jatriba un draugi, esmu izpalidzigs uzklausu problemas, un neesmu retards jo tadi man besii parak neizcelos serveri bet es meginu but jauks un labs sados serveros kur ir normali speletaji!!!
Ford
Moderator: Moderatori
- Salmins[Vendetta]
- Servera admins
Re: Ford
Serverī redzējis neesmu, sūdzības saņēmis neesmu, kā arī nedomāju, ka būsi piemērots šim amatam. Pret.
- Skilled[O]
- Nelabojams spameris