Sveiki visiem !!
Man ir viens tads stulbs jautajumus. Kads varetu man ludzu palidzēt uztaisit bunkuru???????
Varetu ludzu man palidzet..
Moderator: Moderatori
Re: Varetu ludzu man palidzet..
Nolādē MTA map editior kuru versiju vēlies ustaisi savu bunkuri. Kas tur nesaprotams? a iespejams nezini kur sienas atrodas.
MusicLife.[ED] wrote:Nolādē MTA map editior kuru versiju vēlies ustaisi savu bunkuri. Kas tur nesaprotams? a iespejams nezini kur sienas atrodas.
Nu ja man ta programa ir .. Bet es nezinu nevaru atrast normalu vietu kur taisit un ipasi man tur nekas tads labs nesanak . Un pa tam sienam runajot es vinas isi tur ta neatradu tikai vartus atradu..
Uz map editora var gandrīz visu izdarīt, tikai jāliek lieta tas mais, kas tev uz pleciem stāv.
Me Gusta.
- bobiksv6k[1337]
- euro

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Es arī no sākuma nezināju, kas kur atrodās, bet parakņājoties visu atrod pat veselu bunkuri tikai ieliec savus vārtus un viss gatavs. Tad tik saglaba un pēc tam konvertē, tad vari sākt scriptot.Un pa tam sienam runajot es vinas isi tur ta neatradu tikai vartus atradu..
Aaa nu okei.. Paldies liels.