Moderator: Moderatori
Ko es? bļ tu zb dirst es tas neemu pašam nezinu cik profili bet vaino visu uz manimDisaster wrote:Sana_Pavlov aka TheStyle.
es pats uzrados, man reids, jāuzmana kārtība pirms jaunā gada!!
Pašiem nav kaut kā stulbi nākt te un rakstīt visādas gudrības?Sana_Pavlov wrote:jums mentovkas masina nava vel apagazts ?
es slikti runat po ruski
kādā sakarā tu vispār tur lien ?Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns?
Maize, neteicu ka kruts, prosta teicu ka man jauns kompis. Nu šaubos gan, vai laggeris, par tavu 100% labāks.
Tevi krata, vai Angeram centos kko iesmērēt, vai nē? Vismaz Angers normāls admins, nepieņēma, a tu kā maziņš pikačū, ja būtu ticis par adminu, ņemtu kukuļus un priecātos.
Nav naudas rox. Uh.. Ticu, ticu tev.gmod steamed rox.Disaster, ko es esmu tādu izdarijis? Jūs ar savu thestyle drīzāk esat traumējuši smadzenes.
Amizanti, cilvēks, kurš nav pilnīgi kaulains, mūsdienās tas ir kā mēris, ne? Ka tik nevar pavelkāt tās jūsu iespīlētās džinsas un izskatīties pēc iespējas vairāk pēc skeleta. Pilnīgi nopietni, ej un pieaudz, ja cilvēks ir apaļīgs, tad viņš tāds ir, ko tu vari zināt? Varbūt viņam tas ir no ēšanas, varbūt vielmaiņas vai veselības problēmas, starp citu, runājot par veselības problēmām... neskatoties uz tavu ''uzbraucienu'' Maizei, kas starp citu varbūt ar visu savu apaļīgumu ir daudz sakarīgāka nekā tu ar saviem izlecieniem un bērnudārza līmeņa izgājieniem, tāpēc man tev ir ļoti silts piedāvājums, Disaster, ej paārstēties un ieelpo svaigu gaisu, jo tu tiešām neesi vesels.Maize, piespamoju tev albūmu, vai vienu bildi nokomentēju, kurā visi dirsa ka tu baigi resns?