Servera iekšējie noteikumi...

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Servera iekšējie noteikumi...

Post by W4I[Vendetta] »

Servera noteikumus var izlasīt: rules.php , bet...

Bieži redzu, ka serverī esošie administrātori izmet spēlētājus par pārkāpumiem, kas nav aprakstīti servera noteikumos.

Piemēri:

* DM@JAIL - nevaru tādu punktu noteikumos atrast un pat precīzi nezinu, ko tas nozīmē? ( zinu, ka ja kaujies cietumā esot, tevi izmet )
* Nosūdzi kādu sadaļā: viewtopic.php?t=8943 Ramp Flood, servera noteikumos nav nekas tāds aprakstīts, ka nevarētu floodot ar rampām?
* Liftu likšana uz īpašuma zīmēm, kā saprotu par šo ar soda, bet atkal noteikumos nekas nav aprakstīts

Ja, Ramp Flood un Liftu Likšanu jaunie spēlētāji praktiski nevarētu izdarīt, jo nebūtu vel tāds līmenis un pieņemu spēlējot un lasot čatu saprastu, ka tā ir sodāma rīcība, tad DM@JAIL jauniņie gan var darīt.

Piemērs, esmu jauniņais, izlasu forumā servera noteikumus, iegaumēju un ienāku spēlē, nopērku īpašumu sanāk nesaskaņas ar savas komandas spēlētāju un nošauju viņu, mani iemet cietumā un cietumā vel kāds atrodas, kas sāk kauties ar mani, es atbildu un mani izmet no servera, pazaudēju īpašumu, naudu un nesaprotu par ko esmu izmests? (headbang)

Ar to gribu jautāt vai nevajadzētu papildināt servera noteikumus ar pielikumiem vai tamlīdzīgi, jo izlasot noteikumus un spēlējot pēc tiem, tevi tāpat var sodīt vai izmest?
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Servera iekšējie noteikumi...

Post by bobiksv6k[1337] »

12.Aizliegts izmantot servera nepilnības jeb bugot.
(b) KICK.
(c) BAN.
Tas uz tiem ramp flood un liftu likšanu.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

bobiks[1337] wrote:
12.Aizliegts izmantot servera nepilnības jeb bugot.
(b) KICK.
(c) BAN.
Tas uz tiem ramp flood un liftu likšanu.

Hmm, Ramp Flood jau nav bug? un Liftu likšana tak ar nav bug, jo tās ir paildkomandas, kuras iegūsti sasniedzot attiecīgu līmeni.
Ar nepilnību izmantošanu, bagošanu saprotu, ka nedrīkstu līst kādā bāzē, ja ir kāda iespēja to izdarīt, uzraksīt /savepos cietumā esot un tad ar mašīnu ateleportēties, vai vnk ateleportēties un nošaut kādu, tās skaitas nepilnības manā izpratnē.
[BB]Bonnie[O]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [BB]Bonnie[O] »

Piekrītu no vienas puses WhoAmI[n4], bet tas uzreiz traucē citiem un ir cilvēki kas iebilst, tāpēc labāk necel kašķus liekus, tāpat neko nepierādīsi. Nav nekas saistīts ar valsts likumiem.
Image
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Servera nepilnība ir tā, ka liftu var uzlikt uz propa. Rampas var uzlikt uz spēlēāja. u mad?
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
W4I[Vendetta]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by W4I[Vendetta] »

bobiks[1337]: Servera nepilnība ir tā, ka liftu var uzlikt uz propa. Rampas var uzlikt uz spēlēāja. u mad?
no I`m not. tagad man rampu un liftu lieta skaidra, paldies, ka izskaidroji, nebiju par rampām un liftiem tā padomājis. ;)
ervuha[BoxG]
AdminsMapers
AdminsMapers

Post by ervuha[BoxG] »

Piekrītu par to, ka derētu tos punktus, kurus minēji augstāk pievienot pie noteikumiem. Pats personīgi parunāšu par to ar Gibox'u. ;)
▲▲▲
Locked