V6K[BoxG] wrote:Nu vispār labi, ka izdzēsa, jo nemaz neapskatijos, turklāt, kapēc komūnai būtu jāpaīdz tev, ja tev nav smadzenes un tu nesaproti ko dari un čakarē te visu ?
Mīļotais pasauca, lai nāc uzraksti , bet varbūt pasaki ka tā ir tikai sakritība, kā parasti, viemēr jūs te reizē uzrodaties, tas tavs thestyle ir 100 cilvēku vērts , lai izpilda tev to testu.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Es nesaprotu, kas šis ir kāds kristīgo bērnu forums ? Par katru sīkumu liek "vārnu" . Man paraksts pārsniedza atļauto lielumu par sasodītiem 25 pikseļiem un še - dumpers, protams, uzliek vārnu...
Bet kad vienam čalim veselas divas bildes parakstā + vēl dafiga smaidiņi , tam neko nedara, lai gan kopējās paraksta lielums ir pat 2 reizes lielāks par atļauto. Sviests...
Un ko V6K visiem var piekasīties ar tekstu "Tev nav smadzens, man ir smadzenes, tu esi retards, bet es neesmu retards"(aptuvenais teksta atdarinājums)
FakOf[DC] wrote:
Un ko V6K visiem var piekasīties ar tekstu "Tev nav smadzens, man ir smadzenes, tu esi retards, bet es neesmu retards"(aptuvenais teksta atdarinājums)
Jā, es zinu, ka tev ir naids pret tevi, bet par disasteru man tiešām nav problēmu tārunāt, viņš pats to ir pierādijis un ne vienu reizi vien.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Hustler_Filozofs wrote:Gribi aizbraukt uz Komptonu, parunāt par šo tēmu ar maniem ''brāļiem''?
Labāk atbraucat pie manis, paruņaties ar mani, uztaisīt sitas vakariņas, uzsaukt katrs pa aliņam un tad jūs visi varat tīties uz savu komptonu un koknesi
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Amish[BoxG] wrote:neegjerim ar kjeedi uz kakla darbu atrast ir gruuti.
Metālistam ar rakstības problēmām atrast darbu ir vēl grūtāk.
labs BWS,labs
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.