Muti pievaldi V6KV6K[BoxG] wrote:Nu vispār labi, ka izdzēsa, jo nemaz neapskatijos, turklāt, kapēc komūnai būtu jāpaīdz tev, ja tev nav smadzenes un tu nesaproti ko dari un čakarē te visu ?
Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
-
Maize[1337]
- Mana-mana

Mīļotais pasauca, lai nāc uzraksti , bet varbūt pasaki ka tā ir tikai sakritība, kā parasti, viemēr jūs te reizē uzrodaties, tas tavs thestyle ir 100 cilvēku vērts , lai izpilda tev to testu.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Jā pasauca a kas ir ka mēs abi uzrodamies?Nevar
Amish tu tagat kruts kad uzliki wārnu
Amish tu tagat kruts kad uzliki wārnu
- Z_K[Vendetta]
- Censoņa

Es nesaprotu, kas šis ir kāds kristīgo bērnu forums ? Par katru sīkumu liek "vārnu" . Man paraksts pārsniedza atļauto lielumu par sasodītiem 25 pikseļiem un še - dumpers, protams, uzliek vārnu...
Bet kad vienam čalim veselas divas bildes parakstā + vēl dafiga smaidiņi , tam neko nedara, lai gan kopējās paraksta lielums ir pat 2 reizes lielāks par atļauto. Sviests...
Un ko V6K visiem var piekasīties ar tekstu "Tev nav smadzens, man ir smadzenes, tu esi retards, bet es neesmu retards"(aptuvenais teksta atdarinājums)
Bet kad vienam čalim veselas divas bildes parakstā + vēl dafiga smaidiņi , tam neko nedara, lai gan kopējās paraksta lielums ir pat 2 reizes lielāks par atļauto. Sviests...
Un ko V6K visiem var piekasīties ar tekstu "Tev nav smadzens, man ir smadzenes, tu esi retards, bet es neesmu retards"(aptuvenais teksta atdarinājums)
-
Maize[1337]
- Mana-mana

Jā, es zinu, ka tev ir naids pret tevi, bet par disasteru man tiešām nav problēmu tārunāt, viņš pats to ir pierādijis un ne vienu reizi vien.FakOf[DC] wrote: Un ko V6K visiem var piekasīties ar tekstu "Tev nav smadzens, man ir smadzenes, tu esi retards, bet es neesmu retards"(aptuvenais teksta atdarinājums)

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
-
Bboy-Rassell
- Nelabojams spameris

Labāk atbraucat pie manis, paruņaties ar mani, uztaisīt sitas vakariņas, uzsaukt katrs pa aliņam un tad jūs visi varat tīties uz savu komptonu un koknesiHustler_Filozofs wrote:Gribi aizbraukt uz Komptonu, parunāt par šo tēmu ar maniem ''brāļiem''?
Apmaksā ceļu un norunāts.
- Deliite[1337]
- euro

dabun darbu,bus nauda celamKichyss wrote:Apmaksā ceļu un norunāts.
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
neegjerim ar kjeedi uz kakla darbu atrast ir gruuti. 
Nopērc man ķēdi =] , vismaz pielipšu pie zemes ar to... Attiecībā par darbu, atrodi to man, vismaz tādu lai arī būtu laiks augstskolai, paldies.
Metālistam ar rakstības problēmām atrast darbu ir vēl grūtāk.Amish[BoxG] wrote:neegjerim ar kjeedi uz kakla darbu atrast ir gruuti.

- Deliite[1337]
- euro

Hustler_Filozofs wrote:Metālistam ar rakstības problēmām atrast darbu ir vēl grūtāk.Amish[BoxG] wrote:neegjerim ar kjeedi uz kakla darbu atrast ir gruuti.
labs BWS,labs
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lool, lāābs.Hustler_Filozofs wrote:Metālistam ar rakstības problēmām atrast darbu ir vēl grūtāk.Amish[BoxG] wrote:neegjerim ar kjeedi uz kakla darbu atrast ir gruuti.

shol von, pats nigerojas un sapnjo par chornijiem huugiem dikiem un apsauka citus. wannabe nigga jew.Hustler_Filozofs wrote:Metālistam ar rakstības problēmām atrast darbu ir vēl grūtāk.Amish[BoxG] wrote:neegjerim ar kjeedi uz kakla darbu atrast ir gruuti.