Beztēma #7
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists
- Hustler_Imis
- Rakstnieks
Re: Beztēma #7
Dumper, es mierīgi varu iztikt arī bez vīriešiem atšķirībā no vīriešiem, kuri bez sievietēm nevar, jo ir apmaldījušies paši savās mājās. Nu ko gan var teikt - auni.
Nu ar vadiem es tiktu skaidrībā, vispār esmu šo to iemācījusies jau. Un skrūvīti ieskrūvēt es jau ar protu, bet atceries, tu man neļāvi to darīt skrūvēt skrūvīti mašinai?
Un Dump, man vēl visa dzīve priekšā samācīšos to, ko vajag.
Nu ar vadiem es tiktu skaidrībā, vispār esmu šo to iemācījusies jau. Un skrūvīti ieskrūvēt es jau ar protu, bet atceries, tu man neļāvi to darīt skrūvēt skrūvīti mašinai?
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Jautājums tiem kas pērk spēles stīmā:
Steam var samaksāt ar Visa Electron karti?Skaitās tas pats Visa,itkā.
Gribu nopirkt TF2 un varbūt vēl kautko.
Steam var samaksāt ar Visa Electron karti?Skaitās tas pats Visa,itkā.
Gribu nopirkt TF2 un varbūt vēl kautko.
Nevar, uzspied uz kādas spēles > add to cart, tad atver to cart un skaties ko pieņem un ko nē. Cik skatos, tad VISA electron tur nav. Un cik zinu, tad ar visa electron nevar dabūt paypal.
-
- Nelabojams spameris
nevar, visa elektroniskais mēsls atbalsta tikai pirkumus uz vietas kādā veikalā, i-netā nenoreiķināsies, studentiem un noteikti arī skolniekiem, par 5ls swedbankā var uztaisīt VISA karti, ar kuru var visu vajadzīgo netā pirkt, ja tev ir konts tur, tad par karti man bija jāmaksā kādi 2ls laikam vai 1ls.
un vispār, steam cenu ziņā sūkā lielu, ļoti lielu ledus kluci, bet tas tā, vairs tur neko nepirkšu.
un vispār, steam cenu ziņā sūkā lielu, ļoti lielu ledus kluci, bet tas tā, vairs tur neko nepirkšu.
Un kas tad šī ir?jannka[ODC] wrote:nevar, visa elektroniskais mēsls atbalsta tikai pirkumus uz vietas kādā veikalā, i-netā nenoreiķināsies, studentiem un noteikti arī skolniekiem, par 5ls swedbankā var uztaisīt VISA karti, ar kuru var visu vajadzīgo netā pirkt, ja tev ir konts tur, tad par karti man bija jāmaksā kādi 2ls laikam vai 1ls.

-
- Nelabojams spameris
un kādā sakarā tu savu karti nofotogrāfēji?SaW wrote:jannka[ODC] wrote:visa elektroniskais mēsls atbalsta tikai pirkumus uz vietas kādā veikalā

ar visa electron kartēm nevar piereģistrēties paypal(lai ko steam nopirktu, vajag paypal), esmu meiģinājis gan ar bijušo parex(tagad citadele), gan ar swedbank bankas kartēm, pārlasi vēlreiz, ko es rakstiju.
ja es kļūdos, izlabo manis teikto.
Laikam jau kļūdies. Man šī karte (VISA Electron) ir jau divus gadus. Esmu ar viņu iepircies gan steam, gan draugiem.lv, kā arī karte ir piesaistīta paypal, caur kuru iepērkot focalprice, dealextreme un eBay. Nekad nav bijušas problēmas.jannka[ODC] wrote:....
-
- Nelabojams spameris
nu tad es nezinu, man abas kartes steam atraidija, nācās taisīt Visa Open.
un ja var ticēt būtiešiem, tad seb bankas visa electron kartes atļauj iepirkties, parex/swed gan ne.
http://www.boot.lv/forums/index.php?/to ... ja-paypal/
un ja var ticēt būtiešiem, tad seb bankas visa electron kartes atļauj iepirkties, parex/swed gan ne.
Bija principā tā, ka Krājbanka un Unibanka atļāva, Hansabanka nē. Parex arī laikam atļāva, bet varu sameloties
http://www.boot.lv/forums/index.php?/to ... ja-paypal/
- Deliite[1337]
- euro
man piem swed "isic" VISA un kad meginaju registreties paypal,man neljava,bet kad aizgaju uz banku un piesledzu internacionalos maksajumus and shit,un tad viss ok!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lapppps, laps, Krī.Kri wrote:Dumper, es mierīgi varu iztikt arī bez vīriešiem atšķirībā no vīriešiem, kuri bez sievietēm nevar, jo ir apmaldījušies paši savās mājās. Nu ko gan var teikt - auni.
Smieklīgi ir arī fakts, ka sievietēm ir tendence vainot vīriešus, mana pieredze vien pierāda, ka sievietes jau nu tiešām nav bez vainas, liela daļa no viņām vienkārši uzvedas kā vieglas uzvedības slampas, beigās vaino vīriešus, galu galā mēs taču esam stiprais dzimums un mums nav jūtu, kā sievietes apgalvo. :]