Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Re: Beztēma #7

Post by [NWA]Dumper »

Ir, vismaz jābūt apgrozībā, jo viens čalis pa ielu gāja un klausījās šito gabalu.
Image
Shift
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Shift »

atradu

Last edited by Shift on 04 Jun 2011, 23:15, edited 1 time in total.
Hustler_Imis
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Hustler_Imis »

Bet man likās, ka tas bija Sinclair. :?
Image
Kri
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Kri »

Dumper, es mierīgi varu iztikt arī bez vīriešiem atšķirībā no vīriešiem, kuri bez sievietēm nevar, jo ir apmaldījušies paši savās mājās. Nu ko gan var teikt - auni.

Nu ar vadiem es tiktu skaidrībā, vispār esmu šo to iemācījusies jau. Un skrūvīti ieskrūvēt es jau ar protu, bet atceries, tu man neļāvi to darīt skrūvēt skrūvīti mašinai?
Un Dump, man vēl visa dzīve priekšā samācīšos to, ko vajag.
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Jautājums tiem kas pērk spēles stīmā:
Steam var samaksāt ar Visa Electron karti?Skaitās tas pats Visa,itkā.
Gribu nopirkt TF2 un varbūt vēl kautko.
Image
Abrams[T]
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Abrams[T] »

Nevar, uzspied uz kādas spēles > add to cart, tad atver to cart un skaties ko pieņem un ko nē. Cik skatos, tad VISA electron tur nav. Un cik zinu, tad ar visa electron nevar dabūt paypal.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

nevar, visa elektroniskais mēsls atbalsta tikai pirkumus uz vietas kādā veikalā, i-netā nenoreiķināsies, studentiem un noteikti arī skolniekiem, par 5ls swedbankā var uztaisīt VISA karti, ar kuru var visu vajadzīgo netā pirkt, ja tev ir konts tur, tad par karti man bija jāmaksā kādi 2ls laikam vai 1ls.

un vispār, steam cenu ziņā sūkā lielu, ļoti lielu ledus kluci, bet tas tā, vairs tur neko nepirkšu.
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Yēy! Šodien 3cīņā (lodes mešana, 60m, šķēpa mešana) dabūju 3.vietu. :D
Me Gusta.
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

jannka[ODC] wrote:nevar, visa elektroniskais mēsls atbalsta tikai pirkumus uz vietas kādā veikalā, i-netā nenoreiķināsies, studentiem un noteikti arī skolniekiem, par 5ls swedbankā var uztaisīt VISA karti, ar kuru var visu vajadzīgo netā pirkt, ja tev ir konts tur, tad par karti man bija jāmaksā kādi 2ls laikam vai 1ls.

un vispār, steam cenu ziņā sūkā lielu, ļoti lielu ledus kluci, bet tas tā, vairs tur neko nepirkšu.
Un kas tad šī ir?
Image
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

SaW wrote:
jannka[ODC] wrote:visa elektroniskais mēsls atbalsta tikai pirkumus uz vietas kādā veikalā
un kādā sakarā tu savu karti nofotogrāfēji? (doh)
ar visa electron kartēm nevar piereģistrēties paypal(lai ko steam nopirktu, vajag paypal), esmu meiģinājis gan ar bijušo parex(tagad citadele), gan ar swedbank bankas kartēm, pārlasi vēlreiz, ko es rakstiju.
ja es kļūdos, izlabo manis teikto.
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

jannka[ODC] wrote:....
Laikam jau kļūdies. Man šī karte (VISA Electron) ir jau divus gadus. Esmu ar viņu iepircies gan steam, gan draugiem.lv, kā arī karte ir piesaistīta paypal, caur kuru iepērkot focalprice, dealextreme un eBay. Nekad nav bijušas problēmas.
heisyournewgod
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by heisyournewgod »

nu tad es nezinu, man abas kartes steam atraidija, nācās taisīt Visa Open.

un ja var ticēt būtiešiem, tad seb bankas visa electron kartes atļauj iepirkties, parex/swed gan ne.
Bija principā tā, ka Krājbanka un Unibanka atļāva, Hansabanka nē. Parex arī laikam atļāva, bet varu sameloties

http://www.boot.lv/forums/index.php?/to ... ja-paypal/
SaW
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by SaW »

Nu tad viss skaidrs ;)
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

man piem swed "isic" VISA un kad meginaju registreties paypal,man neljava,bet kad aizgaju uz banku un piesledzu internacionalos maksajumus and shit,un tad viss ok!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Kri wrote:Dumper, es mierīgi varu iztikt arī bez vīriešiem atšķirībā no vīriešiem, kuri bez sievietēm nevar, jo ir apmaldījušies paši savās mājās. Nu ko gan var teikt - auni.

Nu ar vadiem es tiktu skaidrībā, vispār esmu šo to iemācījusies jau. Un skrūvīti ieskrūvēt es jau ar protu, bet atceries, tu man neļāvi to darīt skrūvēt skrūvīti mašinai?
Un Dump, man vēl visa dzīve priekšā samācīšos to, ko vajag.
Lapppps, laps, Krī.

Smieklīgi ir arī fakts, ka sievietēm ir tendence vainot vīriešus, mana pieredze vien pierāda, ka sievietes jau nu tiešām nav bez vainas, liela daļa no viņām vienkārši uzvedas kā vieglas uzvedības slampas, beigās vaino vīriešus, galu galā mēs taču esam stiprais dzimums un mums nav jūtu, kā sievietes apgalvo. :]
Image
Locked