Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

bobiksv6k[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #7

Post by bobiksv6k[1337] »

eminemZ[DC] wrote:
F12 wrote:
wut[KC] wrote:
Un kā ir nākamajā rītā? :DD
loti normali, man no alus sudigi nekad nav bijis, vot no dzina ''kristofs'' bija vienkarsi pipec.
Nu nezinu gan, parasti pēc jāņiem vienmēr ir sūdīgi. Pēc 10+ bundžām otrajā dienā būs vēl sūdīgāk nekā pēc kautkāda šņabja.
šī gada Jāņos bija tas mēslu Aldaris. To nekad mūžā vairs. Tāda poha bij, ka gribējās ielīst bedrē un nekāpt ārā. Bet ir vēl bijusi viena trakāka pohiņa no alus... Tas bija pēc kkādiem desmit vai padsmit, pats nezinu. Vēders dīvaini jutās, nekas cits.
Pārējās reizes aliņus var mierīgi lakt. Nākamajā dienā vienīgi varbūt biš pāris stundas vēders kko liks manīt par savu eksistenci un no paša rīta neliels tuksnesis. nothin more.
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Vanaags
Bembists
Bembists

Post by Vanaags »

bobiks[1337] wrote:
eminemZ[DC] wrote:
F12 wrote:
loti normali, man no alus sudigi nekad nav bijis, vot no dzina ''kristofs'' bija vienkarsi pipec.
Nu nezinu gan, parasti pēc jāņiem vienmēr ir sūdīgi. Pēc 10+ bundžām otrajā dienā būs vēl sūdīgāk nekā pēc kautkāda šņabja.
šī gada Jāņos bija tas mēslu Aldaris. To nekad mūžā vairs. Tāda poha bij, ka gribējās ielīst bedrē un nekāpt ārā. Bet ir vēl bijusi viena trakāka pohiņa no alus... Tas bija pēc kkādiem desmit vai padsmit, pats nezinu. Vēders dīvaini jutās, nekas cits.
Pārējās reizes aliņus var mierīgi lakt. Nākamajā dienā vienīgi varbūt biš pāris stundas vēders kko liks manīt par savu eksistenci un no paša rīta neliels tuksnesis. nothin more.
ja godīgi,tad es izdzēru kādus pāris litrus alu un tad sāku dzert šņabi,tekilu un vēl kkādus visīšus,jo vēders pārpildīts bij no aliņiem,kad no rīta atvilkos mājās,piecēlos arī drīz nebija slikti,ne labi,biju gandrīz tādā pašā pālī,kāds aizgāju gulēt.
Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Gredzens[777] »

Parastī man no šņabja tāda poha, trīci kā apšu lapa.
Bet no alus, svaigs kā stikliņš, tikai muti kaltē.
Image
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color]
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: ;)
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

seit ir palicis kads kas macas 9. klase,un nav vel izdomajis kur iet talak macities pec pamatskolas beigsanas?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

Deliite[1337] wrote:seit ir palicis kads kas macas 9. klase,un nav vel izdomajis kur iet talak macities pec pamatskolas beigsanas?
Es eju 10. un neesmu vēl izdomājis kur iet, kad mani izmetīs no vidusskolas par nesekmīgu rievu valodu.
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

pats vainigs ka macies 10. klase,un tevi met ara,bet ta ari neizmet!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Gredzens[777] »

Mūsu skolā ir sanāksmes par nesekmīgajām, un man jau kadas 2x draudējis direktors ka izmetīs, bet vel nav to izdarijis.
Viņš tāds strogais ka tik turies.
Image
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

da ta draudeshana ir pupu mizas,ja tevi gribes,tad tevi uzreiz izmetis bez nekadiem draudiem!
Gredzens[777]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Gredzens[777] »

Tak protams, tie draudi man liekas nevis liek mācīties labāk, bet tieši sliktāk.
Bet mentus gan priekš manis ir izsaucis 2x, par mācībām un kaušanos, bij arī sods...
Image
ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

tu izklausies pec kkada "kviešu lauka thug" :DD
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Coyote »

Deliite[1337] wrote:seit ir palicis kads kas macas 9. klase,un nav vel izdomajis kur iet talak macities pec pamatskolas beigsanas?
ko tu gribi ieteikt? :?
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

RTK? :?
[AoD]Coyote
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Coyote »

meh.
bobiksv6k[1337]
euro
euro

Post by bobiksv6k[1337] »

Deliite[1337] wrote:da ta draudeshana ir pupu mizas,ja tevi gribes,tad tevi uzreiz izmetis bez nekadiem draudiem!
Par sevi būtu paklusējis. Tevi izmeta par "sliktām atzīmēm". :D
Image
Image Image Image
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

MaizeV6K wrote:
Es eju 10. un neesmu vēl izdomājis kur iet, kad mani izmetīs no vidusskolas par nesekmīgu rievu valodu.
Nebūtu jēdzīgāk turpināt mācīties? Vismaz, ja censtos ir kautkāda garantija ka četrinieku izspiestu.
Locked